Za mamice

Vse za mamice na enem mestu. Butična in spletna trgovina malizakladi.si ponuja vse potrebno za mamice v veselem pričakovanju, za čas po porodu, prve mesece z dojenčkom in čas z malčkom. Na voljo so pripomočki za nego, modni dodatki, naravna in organska kozmetika, vse za čas dojenja, foto spominske kartice za nosečnice in drugi nepogrešljivi dodatki.

 

Za mamice

%

338 artiklov

Prikaži vse na stran
 1. -20%
  Carriwell® Bombažni nedrček za dojenje Crossover Organic Beige
  Carriwell® Bombažni nedrček za dojenje Crossover Organic Beige
  Carriwell® Bombažni nedrček za dojenje Crossover Organic Beige
  Akcijska cena €18,39 Redna cena €22,99
  (-20%)
  Na zalogi za spletni nakup
%

338 artiklov

Prikaži vse na stran

Nosečnost; čudovita in nepozabna dogodivščina v pričakovanju malega zakladka

Ženska je najlepša, ko pod njenim srcem bije še en srček. Nosečnost je za vsako žensko izjemna in neponovljiva izkušnja. V mesecih s trebuščkom se vsaka mamica skrbno pripravlja na prihod dojenčka. Bodoča mamica se v času nosečnosti povezuje z dojenčkom, pridobiva informacije in uporabne nasvete za čas z novorojenčkom, izbira otroško opremo in dodatke za malega zakladka.

Mamice lahko obeležijo vse pomembne mejnike v času nosečnosti s pomočjo prikupnih foto spominskih kartic Milestone. Obeležite število tednov nosečnosti, prvo brcanje dojenčka, ki ste ga občutile, trenutek, ko ste izvedele spol dojenčka in številne druge nepozabne trenutke. Na posebej označeno mesto na foto kartici lahko napišete datum mejnika in se fotografirate s kartico. Tako bodo vsi prelepi dogodki v vaši nosečnosti postali čisto poseben spominček za vse življenje. Vse česar se boste želeli spominjati iz časa nosečnosti, lahko beležite tudi v nosečniški dnevnik ali rokovnik za mamice.

Gnezdenje

Skrbnost, organizacija, izbira opreme in dodatkov, dekoriranje otroške sobice, priprava na porod. Mamice skušajo v času gnezdenja v največji možni meri pripraviti vse potrebno za prihod dojenčka. Mame največjo pozornost namenjajo izbiri otroškega vozička in opremi ter dekoraciji za sobico. Vsaka nosečka ima svoje želje in prioritete, tako ob izbiri potrebščin za dojenčka, kakor tudi ob izbiri vsega potrebnega za čas poroda in poporodno obdobje. Pri izbiri otroške opreme za sobico dojenčka so zagotovo najbolj pomembni otroška posteljica, previjalna mizica za dojenčka, otroški ležalnik, spalno gnezdece za dojenčka, baldahin za otroško posteljico, otroška blazina, odejica, spalna vreča za novorojenčka in dojenčka, košare, zabojniki in organizatorji za previjalno mizico, nakup pleničk in mokrih robčkov za dojenčka in drugi nepogrešljivi dodatki.

Mami, ne pozabi na …

Mamice v navdušenju pripravljajo vse potrebno za dojenčka, čeprav morajo poskrbeti tudi zasi. Velikokrat bodočo mamico prijateljice in družinski člani presenetijo z zabavo za prihajajočega dojenčka. Baby shower je zabaven dodgodek za nosečnico ali nosečnico in bodočega očka, na katerem povabljeni mamico ali mamico in očka obdarujejo z darili. Najpogostejša darila za baby shower so uporabni dodatki za nego dojenčka in otroška oprema iz nosečkinega seznama želja za dojenčka. Pleničke, tetra pleničke, spalna vreča za dojenčka, slinčki, dude, grizala, ergonomska nosilka, spalno gnezdece za dojenčka, otroški ležalnik in obposteljna zibelka in previjalni nahrbtnik so samo nekateri izmed izdelkov, ki jih prijateljice najpogosteje izberejo kot darilo za baby shower. Pogosto se na seznamu idej in želja za darilo pojavijo tudi praktični pripomočki za mamice v času nosečnosti ali po porodu; planer za nosečnice in mamice, materinska blazina ali blazina za dojenje, modna previjalna torba, toaletna torba za mamico, kozmetika za nego trebuščka, črpalka za dojenje in drugi pripomočki za prva hranjenja dojenčka.

Torba za v porodnišnico

V naši ponudbi so na voljo drugačne previjalne in mami torbe. Z modnim in funkcionalnim dizajnom navdušuje Tiba+Marl. Na naših poličkah najdete trendi torbe za v porodnišnico in previjalne torbe, ki so preprosto vsestranske. Moden dizajn omogoča nošenje vsak dan, v službo, fitnes, na vse poti z dojenčkom in malčkom. Poleg torb so na voljo tudi vedno bolj priljubljeni previjalni nahrbtniki oziroma nahrbtniki za mamice in tudi očke. Nevtralne in sofisticirane barve ter unisex dizajn omogoča, da bodo nahrbtnik z veseljem nosili tudi očki. Zakaj so torbe in nahrbtniki v naši ponudbi nekaj posebnega? Ker so izjemno kakovostni in omogočajo veliko prostora za shranjevanje, hkrati pa so zaradi več praktičnih žepov in žepkov zelo dobro pregledni in omogočajo odlično organiziranost ter razporeditev vsebine torbe ali nahrbtnika. Na voljo so posebni žepki za plenice in mokre robčke, žepek za stekleničko, žep za prenosni računalnik in drugi resnično funcionalni žepki in dodatki, ki omogočajo, da torbo oziroma nahrbtnik sodobne modne mame z veseljem uporabljajo tudi po tem, ko v njej niso več pospravljene malčkove potrebščine. Na voljo so tudi družinske potovalne torbe in manjše torbe, pasne torbice ter prenosne previjalne podloge.

Vse najboljše za nego kože v času nosečnosti

Na poličkah naše spletne in butične trgovine so na voljo certificirani in varni izdelki za nego kože v času nosečnosti. Naravna in organska kozmetika Sophie la girafe z Ecocert certifikatom omogoča zanesljiv in brezskrbno uporabo. Kozmetični izdelki iz linije naravne in organske kozmetike Sophie la girafe so povsem brez nevarnih snovi, so brez glutena, veganski, brez alergenih snov in močnega vonja. Nežna in koži ter okolju prijazna formula zagotavlja blag, a resnično prijeten vonj. Za nego trebuščka nosečnice najraje uporabljajo organsko olje, ki ga kasneje pri negi dojenčka uporabljajo tudi za odstranjevanje temenc. Poleg organskega olja so na voljo tudi naravna in organska krema za obraz, zaščitna SOS krema, naravni šampon za lase in telo, losjon za telo, peneča kopel in druga varna in naravna kozmetika.

Vse za nego za mamice v času po porodu

Prvih nekaj tednov po porodu je vse novo, drugače in vznemirljivo. Da bo mamici po rojstvu dojenčka kar se da prijetno so na voljo vložki in robčki za mamice, mrežaste hlačke, poporodni pasovi, prsne črpalke, nastavki za dojenje, nedrčki za dojenje in prsne blazinice. Za čas po porodu so na voljo tudi poporodni pasovi in materinske blazine za