Meri Meri

Najlepši trenutki v življenju so praznični trenutki!

Pisan in razveseljiv svet Meri Meri® ponuja najlepše izdelke za tematske zabave za otroke, otroške rojstne dneve, piknike in zabave na prostem, otroške kostume, igračke, čudovite izdelke za ustvarjanje in prikupne dekorativne dodatke. Meri Meri® slavi edinstvene trenutke otroštva in družinskega življenja. Večkrat nagrajeni izdelki za zabavo in ustvarjanje navdušijo z domiselnostjo, lepim videzom in očarljivimi barvami.

Zgodba blagovne znamke Meri Meri® se je pričela leta 1985, ko je, ustanoviteljica znamke Meredithe Stuart-Smith, opremljena s škarjami, nekaj pisali in kupom bleščic, ustvarila svoje prve ročno izdelane kartice. Vse od takrat naprej je Meri Meri® sinonim za najlepša in izvirna darila za otroke in je ena vodilnih blagovnih znamk na svetu, ki ponuja edinstveno dekoracijo in dodatke za otroške rojstnodnevne zabave in druge tovrstne nepozabne dogodke. Dinozavri, morske deklice, samorogi, pirati in drugi priljubljeni otroški motivi zdaj na otroških nalepkah, dekoraciji za torto, dodatkih za okrasitev prostorov in drugih navdušujočih izdelkih.

Kaj potrebujete za malčkov rojstni dan, zaključek vrtčevsekega leta, pustno zabavo? Krožničke in kozarčke z najljubšim motivom vašega malčka. Izberite tudi najlepšo dekoracijo za torto, rojstnodnevne svečke, prikupne prtičke, špangice, balone, voščilnice in druge očarljive dodatke.

Barvit in zabaven svet blagovne znamke Meri Meri® je prav tak kot je otroška domišljija: brezmejen in preprosto čudovit.

Meri Meri®

%

228 artiklov

Prikaži vse na stran
%

228 artiklov

Prikaži vse na stran