Ginger Ray

Praznujte vaše najlepše trenutke v družbi Ginger Ray® blagovne znamke, ki se ponaša z edinstvenimi, inovativno ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, čudovitimi namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin.

Ginger Ray® je po več kot 10-letnih izkušenjah v poročni in zabavni industriji ustvarila blagovno znamko in zapolnila vrzel na tržišču oblikovalskih in inovativnih izdelkov za praznovanja, pri čemer nenehno sledi svojim vrednotam kot so ustvarjalnost, oblikovanje ter izvirnost. Naj bo to Baby Shower, poroka, trendovske rojstnodnevne zabave ali preprosto druženje z najbližjimi, Ginger Ray® bo vedno postregel z različnimi kolekcijami za vse okuse in različne priložnosti. Tako se lahko prepustite romantičnemu dizajnu rožnate Flower ali nežne in naravne Botanical kolekcije. Tisti, ki ljubite zlato, je kolekcija Oh Baby kot nalašč za okrasitev Baby Showerja, za ljubitelje pastelnih barv pa bo prava izbira kolekcija Mix it up.

Blagovna znamka Ginger Ray® za svoje izdelke uporablja le visokokakovostne materiale, ki so okolju in človeku prijazni in ne vsebujejo škodljivih snovi. Med njimi tako najdete izdelke iz lesa, razgradljivega papirja in kartona, iz naravnih materialov izdelane vrvice in trakove ter izdelke za ponovno uporabo. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste na vaši zabavi s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Ginger Ray®

%

115 artiklov

Prikaži vse na stran
%

115 artiklov

Prikaži vse na stran