Potepanje

Na potep z mamico in očkom, v nosilki ali otroškem vozičku, na prve družinske počitnice s prenosno otroško posteljico in prenosnim gugalnikom za dojenčka, na kolesarski izlet v otroškem sedežu, na prvo samostojno potepanje s triciklom, poganjalcem, skirojem, kolesom, rolko, rolerji in kotalkami.

Preverite izjemno ponudbo dodatkov za družinske sprehode in prva skupna potepanja ter potovanja na virtualnih poličkah butične trgovinice Mali zakladi.

Potepanje z otrokom

%

1013 artiklov

Prikaži vse na stran
%

1013 artiklov

Prikaži vse na stran

Aktivni starši, aktivni otroci

Dandanes, v času, ko je veliko vsakodnevnih delovnih procesov pogojeno z veliko sedenja in manjšo fizično aktivnostjo, si sodobni starši prizadevajo, da lahko v kar največji možni meri svoje otroke spodbujajo k aktivnemu in zdravemu načinu življenja. Na otroke lahko v največji meri vplivamo na način, da jim ponudimo dober zgled.

Aktivni starši, ki tudi sami radi prosti čas namenjajo športnim aktivnostim na prostem, bodo za aktivno in zabavno preživaljanje časa hitro navdušili tudi svoje male zakladke.

Starši, ki radi kolesarijo, bodo zagotovo navdušeni nad pestro ponudbo otroških sedežev za kolo blagovne znamke Bobike, ki jo najdete v naši ponudbi. Na voljo so sedeži za dojenčke in malčke, ki se lahko namestijo na sprednji del kolesa ali na prtljažnik kolesa. Poleg otroških sedežev za kolesa ta blagovna znamka ponuja tudi otroške poganjalce in dodatke; otroške zaščitne čelade za vožnjo s kolesom, zaščite pred vetrom za vožnjo v sedežu na kolesu in nekatere druge pripomočke.

Prvi otroški poganjalec

Otroci se že kmalu, v času približno okrog prvega leta starosti, zanimajo za vožnjo s kolesom oziroma triciklom. Na naših poličkah butične in spletne trgovine so na voljo otroški poganjalci za različne starostne skupine.

Otroški tricikel in poganjalec v enem: Kinderfeets Tiny Tot 2v1 je prvi otrokov tricikel oziroma poganjalček. Primeren je za uporabo v starostnem obdobju od 1. do 2. leta starosti. Poganjalček Kinderfeets Tiny Tot 2v1 je eno izmed najbolj priljubljenih darilc za prvi malčkov rojstni dan v naši ponudbi. Za malčke od 18 mesecev do 4. leta starosti je na voljo model poganjalčka Tini Tot Plus 2v1. Tudi ta model se hitro in enostavno predela iz tricikla v dvokolesni poganjalec, ko je otrok pripravljen na ta korak.

Na voljo pa je tudi dvokolesni poganjalec Kinderfeets Retro oziroma Classic za starejše malčke, v starostnem obdobju od 2. do 5. leta starosti. Poganjalčke lahko kombinirate z barvno ujemajočo se otroško čelado, na poganjalec lahko namestite tudi zabojček ali košarico, v katero bo vaš malček pospravil svojo igračko, prigrizek ali stekleničko. To bo naredilo celotno izkušnjo še bolj zanimivo. Poganjalci Kinderfeets so nadvse priljubljene igračke. Starše in otroke navdušuje prelep dizajn in naravni materiali. S pomočjo poganjalca se bo vaš malček naučil številnih veščin in razvijal svoje motorične spretnosti.

Iz poganjalca na kolo

Otroci se bodo hitro naučili samostojne vožnje na dveh kolesih, za to pa se bodo morali najprej naučiti lovljenja ravnotežja. Malček pri vožnji s poganjalcem razvije občutek za obvladovanje hitrosti in se nauči samostojnega krmiljenja in zaviranja. Otroci pri uporabi pogajalca resnično uživajo. Suvereni mini vozniki pa se tudi s poganjalčkom že lahko odpravijo na kratek kolesarski izlet z mamico, očkom, bratci ali sestricami. S poganjalca na kolo! Poganjalec otroku omogoča, da razvije že toliko predznanja in različnih veščin, da je prehod na prvo otroško kolo nato veliko bolj enostavno. V naši ponudbi najete tudi otroška kolesa s pomožnimi koleščki, otroške kotalke in rolerje, otroške rolke, tricikle z ročko, vozila na akomulatorje in ostale dodatke za čas družinskih potepanj.

Aktivna igra na prostem z otroškim skirojem Birde

Mikromobilnost je prihodnost! Sodobne družine si prizadevajo v kar največji možni meri uporabljati alternativne oblike prevoza, ki so bolj prijazne do okolja, z njihovo uporabo pa hkati naredimo tudi nekaj dobrega za svoje zdravje.

Med najbolj priljubljenimi je tudi otroški skiro Birdie. Gre namreč za prvi otroški skiro ameriške blagovne znamke Bird iz Kalifornije, ki je ena od vodilnih na področju mikromobilnosti na svetu. Bird je prejemnik nagrad in priznanj za svoje električno skiro za odrasle, na pobudo in željo številnih staršev pa so ustvarili tudi prvi otroški skiro.

V trenutku vas bo očaral izjemen dizajn, hkrati pa vas bodo zagotovo očarale tudi izjemne Birdie karakteristike; trikolesni otroški skiro omogoča tiho vožnjo, enostavno zaviranje, je izredno stabilen otroški skiro, ki omogoča dolgotrajno možnost uporabe. Najpogosteje se koristi od približno 2,5 do približno 10. leta starosti, njegova maksimalna nosilnost je 50 kg. Otroški skiro Birdie ima po višini nastavljivo in ergonomično krmilo, njegova posebnost pa je zavijanje z nagibom, ki otrokom omogoča, da pri vožnji s skirojem Birdie lahko aktivirajo celotno telo.

Vse za družinska pohajkovanja in potovanja

Za čas družinskih potovanj so poleg otroške opreme za pohajkovanja na voljo tudi otroški nahrbtniki, otroške torbe za malico in škatlice za malico ter termo stekleničke, ki poskrbijo za prigrizek in pijačo na poti.

Se odpravljate na družinske počitnice? Preverite ponudbo prikupnih in praktičnih otroških kovčkov in potovalk ter družinskih torb. Za čas potovanja z dojenčkom smo za vas pripravili vse potrebno za prva družinska potovanja; na voljo so zložljive prenosne posteljice, zložljivi gugalniki za dojenčke in tudi zložljive otroške banjice. Vsa tovrstna otroška oprema navdušuje s kompaktnim zlaganjem, ki v prtljažniku vašega avtomobila zasede minimalno prostora, resnično praktična pa je tudi za shranjevanje opreme doma.

Nepogrešljiv dodatek za prva potovanja z dojenčkom? To je zagotovo otroški voziček marela. V naši ponudbi najdete pestro izbiro otroških vozičkov marel, ki navdušijo s svojo zmogljivostjo, udobjem, a tudi možnostjo enostavnega in hitrega zlaganja ter kompaktnostjo. Najnovejše otroške marele, ki so na voljo tudi v naši ponudbi, so primerne za uporabo že od dojenčkovega rojstva naprej. Za uporabo od dojenčkovega rojstva dalje so posebej prilagojeni tudi sami športni sedeži otroškega vozička marele, ki se povsem poležejo, hkrati pa so prijetno mehko oblazinjeni. Za večje udobje vam priporočamo, da izberete košaro za novorojenčka. Voziček marelo lahko kombinirate tudi s kompatibilnimi otroškimi lupinicami.

Modna previjalna torba

Nikamor brez mami torbe! V naši ponudb najdete drugačne previjalne torbe in modne dodatke za mamice. Modne previjalne torbe združujejo eleganco in funkcionalnost. Trendi videz, sofisticirane barve, številni predalčki in dodatki so samo nekatere od prednosti torb za mamice, ki jih najdete v naši ponudbi. Visoko kakovostni materiali, kot je vegansko usnje, poskrbijo za lep videz in trajnost izdelka. Kot alternativa modni previjalni torbi so na voljo modni previjalni nahrbtniki. Tako torbe, kakor tudi nahrbtniki imajo v notranjosti glavni žep in tudi številne manjše predalčke za vse mamine in malčkove potrebščine, tudi poseben žepek za nošenje pleničk, mokrih robčkov, žepek za stekleničko, integriran obesek za ključe in podobne nepogrešljive ter praktične dodatke. Najnovejše modne torbe za mamice se prilagajajo sodobnemu slogu življenja, zato imajo tudi poseben žepek za shranjevanje prenosnega računalnika in telefona. Vsaka torba in nahrbtnik sta na voljo v kompletu z mini toaletno torbico oziroma organizatorjem, mehko previjalno podlogo, ki bo poskrbela, da boste vašega malčka lahko kjerkoli previli na čisti in mehki podlagi ter vrečko proti pršenju za shranjevanje previjalne torbe oziroma mami nahrbtnika, ko ta ni v uporabi.

Ergonomske nosilke

Mnogo staršev se odloči za uporabo nosilke. Nosilke za dojenčke in malčke imajo številne prednosti. Omogočajo povezanost na vsakem koraku, starša lahko z uporabo nosilke ostaneta aktivna in se veliko gibljeta na svežem zraku, tudi po rojstvu dojenčka. Poleg tega je nosilka zelo praktična v primerih, ko na določena mesta ne moremo dostopati z vozičkom.