Konges Sløjd®

Konges Sløjd® Otroški dežnik Miso Raindrops

Da bodo tudi deževni dnevi zabavni! Čudoviti otroški dežnik blagovne znamke Konges Sløjd® različnih barv in vzorcev bo vaš malček zagotovo oboževal. Dežnik ni le praktičen, ampak tudi okolju prijazen, izdelan iz reciklirane PET plastike in ima CE certifikat. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
24,00 €
   

Prelep pripomoček za deževne dni

Od dizajnerske mize do izdelovanja, blagovna znamka posveča veliko pozornosti vsem podrobnostim in zagotavlja izjemno kakovost svojim izdelkom. Konges Sløjd® z otroškimi dežniki ponuja čudovito prepletanje naravnih barvnih tonov ter prikupnih vzorcev, nad katerimi bo vaš malček zagotovo navdušen. Ročaj dežnika je izdelan iz kovine, vsi preostali deli pa iz reciklirane PET plastike. Izdelek prav tako nosi CE certifikat po evropskem standardu EN-71-1. Material lahko enostavno sčistite z vlažno krpo. Otroški dežnik je primeren za otroke od tretjega leta naprej.  

Otroški dodatki iz visokokakovostnih, okolju prijaznih materialov

Dansko blagovno znamko Konges Sløjd® je leta 2014 ustanovila Emilie Konge Breindal. Blagovna znamka s sedežem v Copenhagenu na trajnostni način izdeluje 100% organske otroške dodatke iz visokokakovostnih, okolju prijaznih materialov. Niso pa pozabili tudi na izdelke za mamice in očke. Konges Sløjd® je poleg odličnih zelenih lastnosti še skandinavski, eleganten in preprost, v središču njihovega dela pa je otroško veselje. Od otroških oblačil in dodatkov, do posteljnine za dojenčke in oblačil za starše bo organska kolekcija narisala nasmeh na obrazih staršev in njihovih malih zakladom.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Za zaščito pred dežjem ali močnim soncem

Otroški dežnik:

  • Material: Kovina; reciklirana PET plastika
  • CE certifikat
  • Primerno za otroke od tretjega leta starosti naprej
Vključeno v ceno
  • Otroški dežnik
Navodila za vzdrževanje
  • Dežnik obrišite z vlažno krpo
Tehnične specifikacije
SKU KS677785
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Konges Sløjd®
EAN 5712982677785
Model Konges Sløjd® Otroški dežnik
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!