3Sprouts®

3Sprouts® Organizator za voziček Nosorog

Organizator za otroški voziček 3Sprouts® omogoča hiter dostop do vseh najbolj nujnih dodatkov, ki jih na potepanjih z vašim malčkom potrebujete v neposredni bližini. Hitro dosegljivi malčkovi in mamini dodatki bodo olajšali vsako skupno potovanje. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
Akcijska cena €18,62 Redna cena €21,90
(-15%)
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €17,52
Akcijska cena €18,62 Redna cena €21,90
(-15%)
Barva:
   
-15%

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke 3Sprouts®, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje z dodatki za otroke, ki čudovito dopolnjujejo vsako otroško sobico in malčkov kotiček doma ali na poti. 3Sprouts® organizator za voziček je resnično uporaben dodatek za izlete in potepanja z vozičkom. Steklenička, robčki, dudica, mamin telefon, ključi in denar – vse to in še več lahko shranite v nadvse priročen organizator za voziček. Organizator za otroški voziček mamicam omogoča, da gredo na potep z dojenčkom brez previjalne torbe, saj lahko vanj shranijo vse najbolj nujne dodatke.

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Na potep z vozičkom brez skrbi

Univerzalen otroški voziček je primeren za otroške vozičke različnih blagovnih znamk. S pomočjo dveh priročnih trakcev se ga hitro in enostavno namesti na ročaj otroškega vozička. Organizator za voziček omogoča hiter dostop do vseh dojenčkovih potrebščin, ki jih najpogosteje uporabljate na poti. Z uporabo organizatorja se izognete sklanjanju v nakupovalno košaro in brskanju po previjalni torbi v trenutkih, ko vaš malček potrebuje stekleničko, dudo ali igračko. Zložljiv organizator za otroški voziček lahko ostane nameščen na voziček tudi v času zlaganja vozička.

Na potep z vozičkom brez skrbi

Super darilo za babyshower

Mamice v veselem pričakovanju, ki iščejo resnično uporabne izdelke za prvo dojenčkovo obdobje, so navdušene nad vsestranskimi organizatorji 3Sprouts®. Organizator za voziček ima dva termo izolacijska žepka za stekleničko, dovolj prostora za vse malčkove potrebščine in majhen žepek za mamine dodatke; denar, kartico ali šminko. Organizator za otroški voziček bo poskrbel, da boste v vsakem letnem času in vsakem starostnem obdobju vašega dojenčka dobro opremljeni za kratka ali dolga družinska potepanja. V prehodnih obdobjih lahko v organizatorju shranite tudi dodatno oblačilo, zaščitno kapico ali drug dodatek za malčka.

Super darilo za babyshower

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; košare za shranjevanje igrač, škatle za shranjevanje igrač, zabojnike za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroška knjižna stojala, stenske organizatorje, škatlice za malico, vrečke za malico, organizatorje za pleničke in koške za pleničke in nego dojenčka.

Nalezljiva smeh in sreča
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Organizator za voziček za shranjevanje malčkovih in maminih dodatkov na poti
 • Prikupen dodatek za dolge in kratke sprehode z vozičkom

Dimenzije:

 • Višina x globina: 15,24 x 31,75 x 12,7 cm
 • Premer: 31,75 cm

Organizator za voziček:

 • Praktičen in hitro dostopen
 • Organizator za shranjevanje maminih in malčkovih nepogrešljivih dodatkov; stekleničke, malice, igračk, robčkov, dude, pleničk, ključev, telefona, denarnice
 • Z 2 termo izolacijskima žepkoma za stekleničko
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Material: poliester, polnilo iz ekspandiranega polipropilena
 • Čudovit in uporaben dodatek za izlete in potepanja z otroškim vozičkom
 • Prelepo darilo za babyshower
 • Super uporabno darilo za mamico ob rojstvu dojenčka
 • Zlaganje organizatorja, ko ta ni v uporabi 
 • Univerzalen organizator, ki se prilega otroškim vozičkom različnih blagovnih znamk
Navodila za vzdrževanje
 • Čiščenje le na mestu madeža
Tehnične specifikacije
SKU ISORHN
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0696859219009
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!