Cybex Platinum®

Cybex Platinum® e-Priam™ Baterija

Z novo generacijo vozičkov Priam se Cybex® prilagaja izzivom novodobnih staršev. Brezčasno obliko tega ikonskega vozička, polnega razkošja, so nadgradili s pametno tehnologijo in tako ustvarili prvi e-voziček na tržišču - Cybex® e-Priam, za katerega je mogoče kupiti tudi nadomestno baterijo. Več o izdelku
Predviden dobavni rok: 3-6 tednov
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
€239,99
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €239,90
€239,99
   
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 11.25 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov

Neverjetna podpora pri vzponih in na neravnih terenih

Sodoben in stilsko dovršen voziček Cybex® Priam so z združitvijo futuristične pametne tehnologije in brezčasne oblike spremenili v revolucionarni e-voziček, ki omogoča staršem, da s svojimi otroki uživajo na vsakem koraku. Poleg običajnih funkcionalnosti, e-Priam omogoča lahkotno premagovanje klancev in zahtevnejših terenov s pomočjo elektromotorja, ki ga poganja posebna baterija. e-Priam je bil razvit z namenom, da olajša vožnjo, bodisi navkreber, navzdol ali po neravnih površinah. Tako kot električno kolo, samodejno podpira uporabnika in nudi vrhunsko udobje.

Kako deluje e-tehnologija?

Senzorji, nameščeni na potisnem ročaju, samodejno zaznajo spremembe v jakosti potiskanja vozička, kar sproži delovanje baterije, skrite v osi med zadnjima kolesoma. Elektromotorja, nameščena v zadnjih kolesih bosta vozičku dodala optimalno podporo, kar vam bo olajšalo pot navkreber ali na neravnih površinah, kot so tlakovci, pesek, trava, blato ali gramoz. Baterijo aktivirate z gumbom za vklop. Nivo baterije nakazujejo LED indikatorji (1 rdeča in 4 bele lučke), omogoča pa vožnjo od 8  pa tudi do 45 km, odvisno od obremenitve in pogojev. Delovanje baterijskega sistema je izredno tiho, tako da ne bo motilo malčka med njegovim počitkom. Baterija se polni približno 6 ur (100-240 voltov). Litij-ionska baterija z IP65 je odporna na prah in vodne curke iz vseh smeri. Tehta 610 gramov in omogoča 1-letno garancijo. Elektronske funkcije pomagajo pri vzpenjanju po pobočju do približno 25% (ali približno 14 °). e-Priam lahko uporabljate tudi brez baterije, kot običajni voziček.

Cybex e-Priam® - eden izmed najbolj prepoznavnih vozičkov na svetovnem tržišču

Izjemnega sloga otroškega vozička Cybex® Priam in njegove e-različice ne moremo primerjati z nobenim drugim. Eleganca, unikatne linije, trendi barve - z otroškim vozičkom e-Priam boste zagotovo izstopali na vsakem koraku. Tehnologija električnega pogona in visoko kakovostni sodobni materiali omogočajo vzdržljivost in obljubljajo dolgotrajno uporabo vozička, hkrati pa je vzdrževanje ogrodja, baterije in blaga resnično enostavno. Otroški voziček Cybex® e-Priam zagotavlja vse potrebno za potepanja z novorojenčkom, dojenčkom ali malčkom. Na voljo so številni dodatki v usklajenih barvah, tako da lahko ustvarite poljubno barvno kombinacijo z vašim izbranim vozičkom.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Baterijo aktivirate z gumbom za vklop
 • Nivo baterije nakazujejo LED indikatorji (1 rdeča in 4 bele lučke)
 • Omogoča pa vožnjo od 8  pa tudi do 45 km, odvisno od obremenitve
 • Izredno tiho delovanje baterijskega sistema
 • Litij-ionska baterija se polni približno 6 ur (100-240 voltov)
 • Baterija z IP65 je odporna na prah in vodne curke iz vseh smeri
 • Tehta 610 gramov
 • 1 leto garancije
 • Vrhunski voziček z baterijo in vgrajenim motorjem
 • Voziček je primeren za vožnjo po vseh terenih, tudi po pobočjih do naklona 25 %
Vključeno v ceno
 • Baterija e-Priam
 • Navodila za uporabo
Navodila za vzdrževanje
 • Upoštevajte navodila proizvajalca
 • Iz varnostnih razlogov na vozičku uporabljajte samo rezervne dele blagovne znamke Cybex®
Tehnične specifikacije
SKU CY519002653
Blagovna znamka Cybex Platinum®
EAN 4058511597775
Predviden dobavni rok 3-6 tednov
Spol Nevtralen
Garancija 3 leta
Kolekcija Celoletna
Model otroškega vozička Cybex® e-Priam™
Oddaj svoje mnenje o izdelku
ojFOMr-7ADM
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!