V želji po varnejših potovanjih z malimi sopotniki smo v našo ponudbo vključili številne Isofix baze, na katere enostavno, predvsem pa varno namestimo otroški varnostni avtosedež. Baza se v vozilo namesti z Isofix konektorji. Pogosto je opremljena z barvnimi in zvočnimi indikatorji za pravilno namestitev v vozilo, hkrati pa opozori na nepravilno namestitev sedeža nanjo, kar učinkovito zmanjša možnost napake pri montaži sedeža. Posamezni modeli omogočajo rotacijo avtosedeža za 900, 1800 ali 3600. 
Baza z oporno nogo zagotavlja večjo varnost in stabilnost avtosedeža v primerjavi z Isofix bazami brez oporne noge. V primeru trka namreč cona v oporni nogi absorbira in zmanjša silo, ki ob tem nastane, tako da se na otroka prenese manjši del udarne sile. 
V naši ponudbi najdete tudi baze za modularno uporabo, kot je na primer baza Nuna® Next™ ali Joie® Base™ LX  ki omogočata namestitev avtosedežev za različna starostna obdobja – košare za novorojenčka skupine 0, avtosedeža skupine 0+ ter sedeža za večje otroke, skupine 0+/1.  Isofix baza vam omogoča tudi enostavnejša potovanja, saj je premeščanje avtosedeža v in iz vozila enostavnejše.
 

%

24 artiklov

Prikaži vse na stran
%

24 artiklov

Prikaži vse na stran