UppaBaby®

UPPABaby® Vista™ V2 Adapter za avtosedež MaxiCosi, Nuna, Joie, Cybex, BeSafe

Namestite avtosedež na svoj voziček UPPABaby® Vista. Ko je treba na hitro skočiti v trgovino ali po krajših opravkih, vaš dojenček pa je tako lepo zaspal v avtu, preprosto namestite lupinico na voziček s pomočjo adapterjev in opravite najnujnejše medtem, ko vaš malček še vedno spi. Več o izdelku
Predviden dobavni rok: 5-10 delovnih dni
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
59,90 €
Barva:
UPPABaby® Vista™ V2 Adapter za avtosedež MaxiCosi, Nuna, Joie, Cybex, BeSafe
   

Krajši opravki s pomočjo avtosedeža

UPPABaby® Vista omogoča tudi namestitev avtosedeža na ogrodje vozička. Adapter se preprosto namesti, ne moti pri zlaganju vozička, barvni indikatorji pa pomagajo pri pravilni namestitivi. Prevažanje otroka v lupinici za dalj časa strokovnjaki odsvetujejo, vseeno pa si to lahko privoščite ob krajših obiskih trgovine in podobnih priložnostih. Na adapterje lahko namestite različne avtosedeže - lupinice: Maxi-Cosi® Mico Max 30, Mico NXT, Mico AP, Nuna® PIPA™ Next, PIPA™ lite, PIPA™ lite lx, Arra™, Cybex Aton, Aton 2, Aton Q, Aton M (niso kompatibilni z Maxi-Cosi Prezi).

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Enostavna namestitev na ogrodje
  • Kompatibilnost z lupinicami: Maxi-Cosi® Mico Max 30, Mico NXT, Mico AP, Nuna® PIPA™ Next, PIPA™ lite, PIPA™ lite lx, Cybex Aton, Aton 2, Aton Q, Aton M (niso kompatibilni z Maxi-Cosi Prezi)
Vključeno v ceno
  • UPPABaby® Vista adapterji za lupinico
Tehnične specifikacije
SKU 0919UMAWW
Blagovna znamka UppaBaby®
EAN 0810030091806
Model Vista V2 MaxiCosi Adapter za avtosedež
Predviden dobavni rok 5-10 delovnih dni
Spol Nevtralen
Garancija 2 leti
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku