Meri Meri®

Meri Meri® Svečka Happy Birthday Gold

Pihni svečke in si nekaj močno zaželi! Popestrite vaše praznovanje z najbolj prikupnimi svečkami Meri Meri®. Svečka Happy Birthday je popolna dekoracija za rojstnodnevno torto, ki hkrati poskrbi za prelepo dekoracijo prazničnega omizja. Trendi barve in simpatični motivi kar kličejo po praznovanju. Za popolno dekoracijo zabave pa ne pozabite še na papirnate krožnike, kozarčke in prtičke. Pakiranje vsebuje eno svečko z napisom »happy birthday«, dimenzije 51 mm. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
7,00 €
   

Najlepša dekoracija rojstnodnevne torte

Rojstnodnevna zabava ni popolna, če na njej ni okusne torte. Sadna ali čokoladna, mini ali večnadstropna torta – prav vsaka bo zasijala do popolnosti s prikupnimi svečkami Meri Meri®. Organizirate tematsko zabavo? Meri Meri® nudi pester izbor izdelkov, s katerimi lahko popestrite vašo zabavo s samorogi, dino zabavo, safari zabavo, mavrično zabavo, velikonočno ali božično praznovanje. 1,2,3, pihni svečko, zamiži in si nekaj močno zaželi. Pssst, rojstnodnevne želje se uresničijo hitreje kot tiste, ki si jih zaželiš na čisto običajen dan.

Meri Meri® izdelki za čas praznovanj

Meri Meri® slavi edinstvene trenutke otroštva in družinskega življenja. Večkrat nagrajeni izdelki za zabavo in ustvarjanje navdušijo z domiselnostjo, lepim videzom in očarljivimi barvami. Kaj potrebujete za malčkov rojstni dan, zaključek vrtčevsekega leta, pustno zabavo? Krožničke in kozarčke z najljubšim motivom vašega malčka. Izberite tudi najlepšo dekoracijo za torto, rojstnodnevne svečke, prikupne prtičke, špangice, balone, voščilnice in druge očarljive dodatke.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Uporaba za rojstodnevno zabavo
  • Odlična popestritev torte

Dimenzije:

  • Dimenzija: 51 mm

Meri Meri® Svečka Happy Birthday Gold:

  • Simpatična svečka za torto z napisom “HAPPY BIRTHDAY”
  • Trendi barve, ki bodo navdušile
  • Hitro lahko poskrbite za najlepšo torto ali ji dodate piko na i
  • Za najlepši rojstni dan
  • Posebno doživetje je upihniti take kjut svečke
Vključeno v ceno
  • Svečka Happy birthday
Tehnične specifikacije
SKU MM201749
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Meri Meri®
EAN 9781534027923
Model Meri Meri Svečka Happy Birthday
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku