Meri Meri®

Meri Meri® Set 16 svečk Dipped Tapered Pink

Pihni svečke in si nekaj močno zaželi! Popestrite vaše praznovanje z najbolj prikupnimi svečkami Meri Meri®. Komplet svečk je popolna dekoracija za rojstnodnevno torto, ki hkrati poskrbi za prelepo dekoracijo prazničnega omizja. Trendi barve in simpatični motivi kar kličejo po praznovanju. Za popolno dekoracijo zabave pa ne pozabite še na papirnate krožnike, kozarčke in prtičke. Pakiranje vsebuje 16 svečk. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
10,00 €
   

Najlepša dekoracija rojstnodnevne torte

Rojstnodnevna zabava ni popolna, če na njej ni okusne torte. Sadna ali čokoladna, mini ali večnadstropna torta – prav vsaka bo zasijala do popolnosti s prikupnimi svečkami Meri Meri®. Organizirate tematsko zabavo? Meri Meri® nudi pester izbor izdelkov, s katerimi lahko popestrite vašo zabavo s samorogi, dino zabavo, safari zabavo, mavrično zabavo, velikonočno ali božično praznovanje. 1,2,3, pihni svečko, zamiži in si nekaj močno zaželi. Pssst, rojstnodnevne želje se uresničijo hitreje kot tiste, ki si jih zaželiš na čisto običajen dan.

Meri Meri® izdelki za čas praznovanj

Meri Meri® slavi edinstvene trenutke otroštva in družinskega življenja. Večkrat nagrajeni izdelki za zabavo in ustvarjanje navdušijo z domiselnostjo, lepim videzom in očarljivimi barvami. Kaj potrebujete za malčkov rojstni dan, zaključek vrtčevsekega leta, pustno zabavo? Krožničke in kozarčke z najljubšim motivom vašega malčka. Izberite tudi najlepšo dekoracijo za torto, rojstnodnevne svečke, prikupne prtičke, špangice, balone, voščilnice in druge očarljive dodatke.

Tehnične podrobnosti

 

Vključeno v ceno
  •  
Tehnične specifikacije
SKU MM204490
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Meri Meri®
EAN 9781534030190
Model Meri Meri Set 16 svečk Dipped
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Fantek
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku