Ginger Ray®

Ginger Ray® Stojalo

Prepričajte se, da vsi vaši gostje vedo, kje bodo sedeli na vaš pomembni dan. Izjemno vsestransko leseno stojalo v nežno beli barvi je kot nalašč za oštevilčenje miz na zabavi ali za okrasitev vašega doma z najljubšimi spomini.   Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
8,90 €
   

Vsestransko lično stojalo

Dodajte svoji zabavi nekaj lahkotnosti ter poskrbite, da bodo vaši gostje dobro organizirani in informirani. Uporabite lahko lesena stojala v nežno beli barvi, s katerimi oštevilčite mize, nastavite različne napise ali pa jih postavite ob šopku rož, kjer bodo služili kot prefinjena dekoracija. Lesena stojala blagovne znamke Ginger Ray® bodo zagotovo ujela poglede vsakega gosta in vnesli poseben čar ter eleganco vaši zabavi. Stojala iz naravnih materialov lahko uporabite tudi kot simpatičen okrasek v vašem domu. K elegantnemu lesenemu stojalu dodajte še druge očarljive izdelke in tako ustvarite barvito in veselja polno zabavo.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Lesena stojala uporabite za oštevilčenje miz, vstavite različne napise ali jo uporabite kot različno dekoracijo

Dimenzije:

  • 12 cm višine

Stojalo:

  • Čudovit dodatek na zabavi
  • Za oštevilčenje miz, za različne napise, kot lična dekoracija ali srčno darilo
  • Popestritev zabave za rojstni dan, baby shower zabave, poročnega slavja
  • Šik dizjan ustvarja privlačen ambient
  • Enostavna uporaba
Vključeno v ceno
  • 3 x leseno stojalo
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek shranite in lahko ga boste uporabljali tudi na naslednjem zabavnem dogodku
Tehnične specifikacije
SKU GRAF690
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995907884
Model Ginger Ray Stojalo
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku