Ginger Ray®

Ginger Ray® Spominski okvir za goste Wedding Mr & Mrs

Da bodo iskrene želje in misli vaših gostov varno spravljene vse do konca življenja. Elegantni Ginger Ray® Spominski okvir postavite v kateri koli kotiček vaše zabave, gostje pa bodo natančno vedeli, kje naj pustijo svojo srčno sporočilo. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
19,90 €
   

Naj bo dragocena misel varno spravljena do konca življenja

Naj bo poročni dan, Baby Shower ali druga priložnostna zabava – vsako druženje z najljubšimi je dragoceno. Da bodo najlepši trenutki ostali nepozabni, je blagovna znanka Ginger Ray® pripravila igriv in domiseln spominski okvir, kjer lepe misli in dragocene modrosti najdejo svoje mesto, so varno shranjena do konca življenja, vi pa se boste lahko vedno znova vračali in obujali spomine. Zaradi svojega privlačnega in elegantnega izgleda ga lahko postavite v katerikoli kotiček vaše zabave, popestrite pa ga lahko tudi z vašim najljubšim cvetjem. Gostje bodo z veseljem vanjo odložili svoj košček srca.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Uporabite pisalo za zapis lepega sporočila

Dimenzije:

  • 44 x 22 x 2 cm

Spominski okvir

  • Izdelek, s katerim bodo dragocene želje in misli svatov skrbno shranjene do konca življenja
  • Šik dizjan
  • Enostavna uporaba
     
Vključeno v ceno
  • Spominski okvir
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za celo življenje
Tehnične specifikacije
SKU GRGO172
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995984557
Model Ginger Ray Spominski okvir za goste Wedding
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku