Ginger Ray®

Ginger Ray® Spominska knjiga Almost Mrs

Da bodo iskrene želje in misli vaših gostov varno spravljene vse do konca življenja. Elegantno Ginger Ray® Spominsko knjigo postavite v kateri koli kotiček vaše zabave, gostje pa bodo natančno vedeli, kje naj pustijo svojo srčno sporočilo. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
19,90 €
   

Naj bo dragocena misel varno spravljena do konca življenja

Naj bo poročni dan, Baby Shower ali druga priložnostna zabava – vsako druženje z najljubšimi je dragoceno. Da bodo najlepši trenutki ostali nepozabni, je blagovna znanka Ginger Ray® pripravila igrivo in domiselno spominsko knjigo, kjer lepe misli in dragocene modrosti najdejo svoje mesto, so varno shranjena do konca življenja, vi pa se boste vanjo lahko vedno znova vračali in obujali spomine. Zaradi svojega privlačnega in elegantnega izgleda jo lahko postavite v katerikoli kotiček vaše zabave, popestrite pa jo lahko tudi z vašim najljubšim cvetjem. Gostje bodo z veseljem vanjo odložili svoj košček srca.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Z lepim pisalom sporoči svojo misel

Dimenzije:

  • 21 x 21 x 1,2 cm

Spominska knjiga:

  • Izdelek, s katerim bodo dragocene želje in misli svatov skrbno shranjene do konca življenja
  • Šik dizjan
  • Enostavna uporaba
     

 

Vključeno v ceno
  • Knjiga s trdo platnico
  • 32 x bela stran
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za celo življenje
Tehnične specifikacije
SKU GRBS415
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5056275124038
Model Ginger Ray Spominska knjiga
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku