Ginger Ray®

Ginger Ray® Škatlica s okrasnimi konfeti Wedding Gold

Želite pričarati najboljšo atrakcijo na zabavi? Ginger Ray® ni pozabil niti na najbolj odbite pripomočke za nepozabno zabavo. Vzemite v roke prikupno škatlico in potresite z okrasnimi konfeti. Ena, dva tri, že leti! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
1,00 €
   

Naj živi ljubezen!

Začutiti pravo ljubezen je nekaj najlepšega in to si zasluži slavje. Poročni dan je zagotovo eden večjih mejnikov v življenju vsakega para. Je dan, ki se ga ne veselita samo nevesta in ženin, ampak tudi vsi najbližji, povabljeni na poroko. Poskrbite, da bo vsak gost imel pri sebi zlato škatlico, napolnjeno z biološko razgradljivimi konfeti in pripravljen na pravi trenutek, da raztrese ljubezen. Blagovna znamka Ginger Ray® se s svojim premišljenim dizajnom vživi v sentimentalnost najlepšega trenutka in v svoji kolekciji nudi čudovite izdelke, s katerimi bo vaša poroka zasijala, vaši gostje pa bodo zabavo z izvirnimi dodatki zagotovo ohranili v lepem spominu za vse življenje.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Odprite elegantno zlato škatlico in potresite biološko razgradljive konfete

Dimenzije:

  •  5 x 10 cm

Škatlica z biološko razgradljivimi konfeti:

  • Pripomoček, s katerim razveselimo in mladoporočenca pospremimo na skupno pot
  • Popestri zabavo in je prava atrakcija
  • Enostavna uporaba
     
Vključeno v ceno
  • 1 x zlata škatlica
  • 7 g biološko razgradljivih konfetov
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za enkratno uporabo
Tehnične specifikacije
SKU GRGO170
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995984540
Model Ginger Ray Škatlica s okrasnimi konfeti Wedding
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku