Ginger Ray®

Ginger Ray® Set balonov Weddings

Naj živita ženin in nevesta! Izrecite usodni da in proslavite najpomembnejši dan v slogu. Z Ginger Ray® set balonov Weddings sporočite vsem, da ste pravkar naredili prvi korak na skupni poti. Naj se zabava prične! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
5,90 €
   

Ginger Ray® igra balonov Weddings

Drugačna, nepozabna in posebna! Samo vajina! Proslavita svoj začetek skupne poti v pravem poročnem slogu z Ginger Ray® setom balonov Weddings in delite to prikupno srečo z vašimi najdražjimi. Bele elegantne balone z različnimi napisi kombinirajte še z drugimi barvami ali ličnimi Ginger Ray® izdelki in pričarajte pravo poročno pravljico. Blagovna znamka Ginger Ray® se s svojim premišljenim dizajnom in dovršenimi produkti vživi v sentimentalnost najlepšega trenutka in v svoji kolekciji nudi čudovite in elegantne izdelke ter pripomočke, s katerimi boste zasijali, vaši gostje pa bodo zabavo z izvirnimi dodatki zagotovo ohranili v lepem spominu za vse življenje.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Napihnite balone in jih s pomočjo vrvice spletite v ličen šopek

Dimenzije:

  • 30,5 cm premera

Set balonov:

  • Oznanite vsem, da ste naredili prvi korak na skupni poti
  • Kot ličen dodatek za okrasitev vaše zabave
  • K balonom lahko dodate še druge izdelke po vašem okusu in ustvarite popolno dekoracijo
  • Enostavna uporaba
Vključeno v ceno
  • 6 x balon
  • Vrvica ni priložena
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen enkratni uporabi
Tehnične specifikacije
SKU GRBR374
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5056275129156
Model Ginger Ray Set balonov Weddings
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku