Ginger Ray®

Ginger Ray® Serviete Bunny Foiled

Naj bo zabava povsem brez skrbi! Ljubki in domiselno oblikovani servieti so kot nalašč za čudovito pogrnjeno mizo. Uživajte ob dobrotah in navdušite svoje goste z čudovitimi Ginger Ray® dodatki za ličen pogrinjek. Pa dober tek! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
4,60 €
   

Obogatite vaš pogrinjek z Ginger Ray® servieti

Svojevrstni in edinstveni servieti bodo zagotovo pustili pečat in polepšali vaše zabavne trenutke ob mizi, polni dobrot. Ginger Ray® servieti so domiselno oblikovani in dovršeni produkti, ki popestrijo katerikoli obrok dneva ali so del duhovito organizirane zabave. Uporabite jih lahko tudi za okrasitev vrta, primerni pa so tudi za izdelavo različnih ličnih okraskov ali dodatkov k preostali dekoraciji. Poigrajte se s svojo domišljijo. K duhovitim servietom dodajte še druge očarljive izdelke in tako ustvarite barvito in veselja polno zabavo.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Prikupne serviete uporabite za popestritev vašega pogrinjka ali kot dekoracijo

Dimenzije:

  • 11 x 16 cm

Serviete:

  • Domiselno popestri vaš pogrinjek in ustvari nepozabno zabavo
  • Uporabni za okrasitev vrta ali kot dodatek k preostalemu dekorju
  • Šik dizjan ustvari vašo mizo še posebej privlačno
  • Enostavna uporaba
     
Vključeno v ceno
  • 16 x serviet
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za enkratno uporabo
Tehnične specifikacije
SKU GRCA902
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995983826
Model Ginger Ray Serviete
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku