Ginger Ray®

Ginger Ray® Scratch to Reveal kartice

Želite presenetiti vaše goste in pričarati najboljšo atrakcijo na zabavi? Premešajte in razdelite Ginger Ray® Scratch to Reveal kartice in na prikupen način naznanite spol vašega prihajajočega novega člana družine. Naj se akcija začne! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
5,90 €
   

Kdo bo ugotovil spol prihajajočega novega člana?

Da bodo najlepši trenutki ostali nepozabni, je blagovna znanka Ginger Ray® pripravila lične in domiselne Scratch to Reveal kartice, ki bo med goste zabave zagotovo pričarale nekaj igrivosti. Na kartico preprosto napišite spol in jo prelepite z nalepkico, katero bodo vaši gostje z veseljem spraskali, da ugotovijo spol malčka. Kdo si ne želi nekaj akcije?! K očarljivim Scratch to Reveal karticam dodajte še druge Ginger Ray® šaljive pripomočke in očarljive izdelke ter tako ustvarite barvito in veselja polno zabavo.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Na kartico v označeno polje napišite spol
  • Polje prekrijte z roza zlato nalepko za praskanje

Dimenzije:

  • 12 x 12 cm

Scratch to Reveal kartice

  • Čudovita atrakcija na zabavi
  • Presenečnje in navdušenje gostov
  • Enostavna uporaba
Vključeno v ceno
  • 10 x kartica v obliki zvezdice
  • 10 x nalepka za praskanje
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za enkratno uporabo
Tehnične specifikacije
SKU GRTW816
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995985028
Model Ginger Ray Scratch to Reveal kartice
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku