Ginger Ray®

Ginger Ray® Pinata za razkritje spola Twinkle Twinkle Rose Gold

Želite presenetiti vaše goste in pričarati najboljšo atrakcijo na zabavi? Močno udarite po Ginger Ray® Pinati za razkritje spola in na prikupen način naznanite spol vašega prihajajočega novega člana družine. Naj se akcija začne! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
16,90 €
   

Zabavno razkritje spola otroka z Ginger Ray® Pinato

Da bodo najlepši trenutki ostali nepozabni, je blagovna znanka Ginger Ray® pripravila lično in domiselno pinato za razkirje spola, ki bo med goste zabave zagotovo pričarale nekaj igrivosti. Pinato obesite tako, da bo dovolj prostora, saj se bodo ob dobrem udarcu spustili konfeti in razkrili spol prihajajočega novega člana družine. Kdo si ne želi nekaj akcije?! K očarljivi pinati za razkitje spola dodajte druge Ginger Ray® šaljive pripomočke in očarljive izdelke ter tako ustvarite barvito in veselja polno zabavo.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Pinato napolnite z roza ali modrimi konfeti
  • Udarjajte dokler konfeti ne padejo iz pinate

Dimenzije:

  • 28 x 7 x 45 cm

Pinata za razkritje spola:

  • Čudovita atrakcija na zabavi
  • Presenečnje in navdušenje gostov
  • Enostavna uporaba
Vključeno v ceno
  • 1 x pinata
  • Roza in modri konfeti
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za enkratno uporabo
Tehnične specifikacije
SKU GRTW818
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995985042
Model Ginger Ray Pinata za razkritje spola Twinkle Twinkle
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku