Ginger Ray®

Ginger Ray® Pas Mummy to Be Wooden

Si želite veselo novice sporočiti kar preko očarljivega modnega dodatka? Ginger Ray® ponuja vedno eleganten iz naravnih materialov izdelan pas, ki se bo lepo podal vaši obleki, vi pa boste z njim prav sijali. Le kdo ne bi prepoznal te sreče?! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
7,90 €
   

Razširite veselo novico z Ginger Ray® modnim pasom

Naj bo poročni dan, Baby Shower ali druga priložnostna zabava – vsako druženje z najljubšimi je dragoceno. Pokažite in delite svojo srečo z Ginger Ray® pasom in pokažite svoje navdušenje povabljenim gostom. Nadenite si prikupni pas s sporočilom Mummy To Be in razširite veselo novico. Elegantno oblikovani pas lahko kombinirate na vsak kos oblačila, saj se prilega vsakim barvam, prilagodljiv pa je tudi v velikosti. Blagovna znamka Ginger Ray® se s svojim premišljenim dizajnom vživi v sentimentalnost najlepšega trenutka in v svoji kolekciji nudi čudovite izdelke, s katerimi boste zasijali, vaši gostje pa bodo zabavo ohranili v lepem spominu za vse življenje.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • S pomočjo traku si nadenite pas in kombinirajti z vašim najljubšim kosom oblačila

Dimenzije:

  • 180cm dolg trak

Pas:

  • Modni dodatek, s katerim boste delile svoje veselje in sporočile veselo novico
  • Vedno eleganten iz naravnih materialov izdelan pas
  • Enostavna uporaba
     
Vključeno v ceno
  • Pas z leseno značko z napisom, okrašena z umetno zeleno vejico
  • Zeleni žametni trak
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek lahko hranite za spomin ali ga ob pravem trenutku podarite vaši prijateljici
Tehnične specifikacije
SKU GRBAB122
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5056275130725
Model Ginger Ray Pas Mummy to Be
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku