Ginger Ray®

Ginger Ray® Papirnati krožniki Gold Foiled Bunny Face Plate

Naj bo zabava povsem brez skrbi! Ljubki in domiselno oblikovani papirnati krožniki so kot nalašč za čudovito pogrnjeno mizo. Uživajte ob dobrotah in navdušite svoje goste z čudovitimi Ginger Ray® dodatki za ličen pogrinjek. Pa dober tek! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
4,90 €
   

Obogatite vaš pogrinjek z Ginger Ray® papirnati krožniki

Svojevrstni in edinstveni papirnati krožniki bodo zagotovo pustili pečat in polepšali vaše zabavne trenutke ob mizi, polni dobrot. Blagovna znamka Ginger Ray® bo poskrbela, da bo vaš pogrinjek izstopal, vaši gostje pa ga bodo zagotovo ohranili v spominu za vse življenje. Ginger Ray® papirnati krožniki so domiselno oblikovani in  dovršeni produkti. Popestrijo katerikoli obrok dneva ali so del duhovito organizirane zabave. Popestrite vašo jedilno mizo in h krožnikom dodajte še preostale Ginger Ray® izdelke, ki bodo pričarali lično okrašeno mizo z vašimi najljubšimi jedmi. Vaši gostje se bodo zagotovo zaljubili na prvi pogled!

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte vaše najlepše trenutke v družbi Ginger Ray® blagovne znamke, ki se ponaša z edinstvenimi, inovativno ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, čudovitimi namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® je s svojo ponudbo zapolnil vrzel na tržišču in tako postregel z različnimi kolekcijami za vse okuse in različne priložnosti. Tako se lahko prepustite romantičnemu dizajnu rožnate Flower ali nežne in naravne Botanical kolekcije. Tisti, ki ljubite zlato, je kolekcija Oh Baby kot nalašč za okrasitev baby showerja, za ljubitelje pastelnih barv pa bo prava izbira kolekcija Mix it up. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste na vaši zabavi s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Prikupne papirnate krožnike uporabite za popestritev vašega pogrinjka

Dimenzije:

  • 8 x krožnik, dimenzije 24 x 35 cm

Papirnati krožnik:

  • Domiselno popestri vaš pogrinjek in ustvari nepozabno zabavo
  • Šik dizjan ustvari vašo mizo še posebej privlačno
  • Enostavna uporaba
     
Tehnične specifikacije
SKU GRDA100
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5056275123093
Model Ginger Ray Papirnati krožniki
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Vključeno v ceno
  • 8 x papirnati krožnik
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za enkratno uporabo
Oddaj svoje mnenje o izdelku