Ginger Ray®

Ginger Ray® Papirnati kozarčki Almost Mrs

Naj bo zabava povsem brez skrbi! Ljubki in domiselno oblikovani papirnati kozarčki so kot nalašč za čudovito pogrnjeno mizo. Uživajte ob najljubši pijači in navdušite svoje goste z čudovitimi Ginger Ray® dodatki za ličen pogrinjek. Čin čin! Več o izdelku
Ni na zalogi
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
4,60 €

Obogatite vaš pogrinjek z Ginger Ray® papirnatimi kozarčki

Svojevrstni in edinstveni papirnati kozarčki bodo zagotovo pustili pečat in polepšali vaše zabavne trenutke ob mizi, polni dobrot. Ginger Ray® s svojo predanostjo, skrbnostjo in premišljenostjo ponuja visokokakovostne izdelke, ki ustrezajo varnostnim standardom in so izredno privlačni. Naj vas šarm in igrivost papirnatih Ginger Ray® kozarčkov popelje v svet barv in vzorcev ter neskončne domišljije. Ginger Ray® izdelki bodo ustvarili lično okrašeno mizo z vašimi najljubšimi pijačami. Vaši gostje se bodo zagotovo zaljubili na prvi pogled!

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Prikupne papirnate kozarče uporabite za uživanje ob vaši najljubši pijači

Dimenzije:

  • 8 x kozarčkek, dimenzije 9,5 x 7,5 cm

Papirnati kozarčki:

  • Domiselno popestri vaš pogrinjek in ustvari nepozabno zabavo
  • Šik dizjan ustvari vašo mizo še posebej privlačno
  • Enostavna uporaba
     
Vključeno v ceno
  • 8 x papirnati kozarček
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za enkratno uporabo
Tehnične specifikacije
SKU GRBS428
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5056275124168
Model Ginger Ray Papirnati kozarčki
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku