Ginger Ray®

Ginger Ray® Okraski za slaščice Oh Baby!

Če so bile vaše sladice do sedaj izvrstnega okusa, bodo zdaj tudi na videz nekaj posebnega! Ginger Ray® okraski za slaščice bo poskrbela, da se posladkajo tudi tisti, ki niso veliki oboževalci sladkega. Ste pripravili zalogo? Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
3,90 €
   

En, dva, tri, dekoracija že stoji

Poigrajte se s svojo domišljijo in pustite kreativnosti svojo pot. Uporabite Ginger Ray® Okraske za slaščice in ustvarite še nikoli bolj privlačno sladko pregreho. Popestrite vašo mizo še z drugimi privlačnimi Ginger Ray® izdelki in pričarajte lično okrašeno mizo z vašimi najljubšimi slaščicami. Blagovna znamka Ginger Ray® se s svojim premišljenim dizajnom in dovršenimi produkti vživi v vaše najlepše trenutke in v svoji kolekciji nudi čudovite in elegantne izdelke ter pripomočke, s katerimi bo vaša zabava zasijala, vaši gostje pa se bodo zagotovo zaljubili na prvi pogled!

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Namestite okraske na vašo najljubšo slaščico

Dimenzije:

  • 12x okraski za slaščice, dimenzije 13,5 x 7 cm
  • Dimenzija napisa meri 7 x 7 cm

Okraski za slaščice:

  • Čudovita atrakcija na zabavi
  • Popestritev vaše najljubše slaščice
  • Dodate še druge izdelke in ustvarite dih jemajočo dekoracijo
  • Enostavna uporaba
Vključeno v ceno
  • 12 x okraski za slaščice
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen za enkratno uporabo
Tehnične specifikacije
SKU GROB105
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995965921
Model Ginger Ray Okraski za slaščice Baby
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku