Ginger Ray®

Ginger Ray® Nalepka za avto Just Married

Naj živita ženin in nevesta! Izrecite usodni da in proslavite najpomembnejši dan v slogu. Z Ginger Ray® nalepko za avto Just Married naznanite vsem, da ste pravkar naredili prvi korak na skupni poti. Naj se zabava prične! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
5,90 €
   

V dobrem in v slabem z Ginger Ray® nalepko za avto Just Married

Drugačna, nepozabna in posebna! Samo vajina! Proslavita svoj začetek skupne poti v pravem poročnem slogu z Ginger Ray® nalepko za avto Just Married in povabite svoje goste na zdravljico in popoln začetek zabave. K elegantni nalepki dodajte še druge lične izdelke in okrasite avto po vašem okusu. Blagovna znamka Ginger Ray® se s svojim premišljenim dizajnom in dovršenimi produkti vživi v sentimentalnost najlepšega trenutka in v svoji kolekciji nudi čudovite in elegantne izdelke ter pripomočke, s katerimi boste zasijali, vaši gostje pa bodo zabavo z izvirnimi dodatki zagotovo ohranili v lepem spominu za vse življenje.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte vaše najlepše trenutke v družbi Ginger Ray® blagovne znamke, ki se ponaša z edinstvenimi, inovativno ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, čudovitimi namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® je s svojo ponudbo zapolnil vrzel na tržišču in tako postregel z različnimi kolekcijami za vse okuse in različne priložnosti. Tako se lahko prepustite romantičnemu dizajnu rožnate Flower ali nežne in naravne Botanical kolekcije. Tisti, ki ljubite zlato, je kolekcija Oh Baby kot nalašč za okrasitev baby showerja, za ljubitelje pastelnih barv pa bo prava izbira kolekcija Mix it up. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste na vaši zabavi s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Na želeno mesto nalepite nalepko. Po uporabi jo enostavno odlepite

Dimenzije:

  • Nalepka meri 60 cm v dolžino

Nalepka za avto Just Married:

  • Oznanite vsem, da ste naredili prvi korak na skupni poti
  • Kot ličen dodatek za okrasitev avtomobila
  • K nalepki lahko dodate še druge izdelke po vašem okusu in ustvarite popolno dekoracijo
  • Enostavna uporaba
     
Vključeno v ceno
  • Bela elegantna nalepka Just Marrried
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek je namenjen enkratni uporabi
Tehnične specifikacije
SKU GRGO125
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995984168
Model Ginger Ray Nalepka za avto Just Married
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku