Ginger Ray®

Ginger Ray® Lesena broška Mummy To Be

Si želite veselo novice sporočiti kar preko očarljivega modnega dodatka? Ginger Ray® ponuja vedno elegantno iz naravnih materialov izdelano broško, ki se bo lepo podala vaši obleki, vi pa boste z njo prav sijali. Le kdo ne bi prepoznal te sreče?! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
4,60 €
   

Razširite veselo novico z Ginger Ray® modno broško

Naj bo poročni dan, Baby Shower ali druga priložnostna zabava – vsako druženje z najljubšimi je dragoceno. Delite svojo srečo z Ginger Ray® broško in pokažite svoje navdušenje povabljenim gostom. Nadenite si prikupno bruško s sporočilom Mummy To Be in razširite veselo novico. Elegantno oblikovano broško lahko kombinirate na vsak kos oblačila, saj se prilega vsakim barvam in vzorcem. Blagovna znamka Ginger Ray® se s svojim premišljenim dizajnom vživi v sentimentalnost najlepšega trenutka in v svoji kolekciji nudi čudovite izdelke, s katerimi boste zasijali, vaši gostje pa bodo zabavo zagotovo ohranili v lepem spominu za vse življenje.

Nepozabna zabava z blagovno znamko Ginger Ray®

Praznujte najlepše trenutke v družbi Ginger Ray®, ki se ponaša z edinstvenimi ter premišljeno oblikovanimi izdelki. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Ginger Ray® z različnimi kolekcijami poskrbi za vse okuse in različne priložnosti. Prepustite se romantičnemu dizajnu Flower ali nežne Botanical kolekcije. Zlata Oh Baby! In pastelna Mix it up pa sta kot nalašč za okrasitev baby showerja. Pričarajte magičen ambient in očarajte goste s šik dodatki blagovne znamke Ginger Ray®.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • S pomočjo sponke broško nadenite na želeni del oblačila

Dimenzije:

  • 13x10cm

Lesena broška Mummy To Be:

  • Modni dodatek, s katerim boste delile svoje veselje in sporočile veselo novico
  • Vedno elegantna iz naravnih materialov izdelana broška
  • Enostavna uporaba
     
Vključeno v ceno
  • Lesena broška z napisom
  • Prikupni zeleni trak z dodano umetno vejico zelenja
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek lahko hranite za spomin ali ga ob pravem trenutku podarite vaši prijateljici
Tehnične specifikacije
SKU GRBAB103
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5056275130534
Model Ginger Ray Lesena broška Mummy to be
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku