Ginger Ray®

Ginger Ray® Gerlanda Flower Pink

Gerlanda blagovne znamke Ginger Ray® je odlični modni dodatek za okrasitev vaše zabave ali kot kulisa za fotografije z družinskimi člani in prijatelji. To bo prelep spomin za vse življenje. Že veste, kam jo boste namestili? Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
10,90 €
   

Naj bo vaša zabava nekaj posebnega

Čudovita kulisa za zabavne trenutke Ginger Ray® bo zagotovo popestrila prizorišče vaše zabave. Ustvarite osupljivo ozadje za fotografiranje ob vaši naslednji posebni priložnosti in ujemite nepozabne spomine. Obesite jo na stene, vrata ali jo namestite kar na vrtu in tako pričarajte igrivo praznično vzdušje. Baby shower, dekliščina, poroka, praznovanje rojstnega dne ali druga posebna priložnost. Blagovna znamka Ginger Ray® bo poskrbela, da boste vedno izstopali, vaši gostje pa bodo zabavo z izvirnimi dodatki zagotovo ohranili v lepem spominu za vse življenje. H gerlandi dodajte še druge očarljive izdelke in tako ustvarite barvito in veselja polno zabavo.

Ginger Ray®-unikatnost, dober dizajn in inovativnost

Naj bodo to rojstni dnevi, zabave za najmlajše, baby showerji ali poroke. Blagovna znamka Ginger Ray® ponuja širok nabor kolekcij za vse okuse in različne priložnosti. Izbirate lahko med prekrasnimi baloni, dekorativnimi ozadji, čudovitimi namiznimi dekoracijami, visečimi napisi, okraski, konfeti, šik okraski za torto in slaščice, dodatki za fotografiranje in izdelki za nepozaben spomin. Praznovanje lahko popestrite z romantični dizajni rožnate Flower ali nežne Botanical kolekcije. Za ljubitelje zlate je kolekcija Oh Baby kot nalašč za okrasitev baby showerja, za drznejše, ki obožujejo pastelne barve, pa kolekcija Mix it up.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Za nepozabno praznovanje ali zabavo
  • Odlična popestritev prostora

Dimenzije:

  • Dolžina: 2 m

Gerlanda:

  • Prekrasna kulisa za popestritev katerekoli zabave
  • Čudovita dekoracija
  • Šik dizjan ustvarja privlačen ambient
  • Enostavna namestitev
Vključeno v ceno
  • Gerlanda z rožicami
Navodila za vzdrževanje
  • Izdelek skrbno shranite in lahko ga boste uporabljali tudi ob drugih priložnostih
Tehnične specifikacije
SKU GRCW282
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Ginger Ray®
EAN 5055995966843
Model Ginger Ray Gerlanda
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku