Trixie®

Trixie® Igra Lotto

Zabavna in nadve priljubljena igra ne krepi le spomina, koncentracije, poznavanja predmetov, živali in števil, ampak vašega malega zakladka nauči tudi socialnih veščin in zdrave tekmovalnosti. Naj se zabava prične! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
9,95 €
   

Zabavna in poučna igra v enem

Nadvse priljubljena in zabavna igra Lotto za celotno družino in prijatelje. Igra za 2 do 4 igralce poleg zabave, omogoča tudi učenje novih predmetov, živali in števil, ki so naslikane na karticah, uri spomin, koncentracijo, koordinacijo rok in oči, socialnih veščin in spoprijemanje z zmago ali porazom. Igra Lotto vsekakor zajema širok spekter otrokovega razvoja. Je odličen način, da se otroci naučijo igrati drug z drugim. Kartice so izdelane iz kakovostnega kartona s FSC© certifikatom.

Otroška brezmejna domišljija in zeleno razmišljanje

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Spodbuja kognitivni, senzorični in motorični razvoj
  • Spodbuja zdravo tekmovalnost in potrpežljivost

Igra Lotto:

  • Igrača, izdelana z ozirom na razumevanju otroškega razvoja in otrokovih potreb za vsako stopnjo razvoja
  • Materiali so nestrupeni in okolju prijazni
  • Material: Karton s FSC© certifikatom; sojino črnilo
     
Vključeno v ceno
  • Trixie® Igra Lotto
Tehnične specifikacije
SKU TR35618
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Trixie®
EAN 5400858356185
Model Trixie Igra Lotto
Predviden dobavni rok 14-21 delovnih dni
Spol Nevtralen
Starost 24+ mesecev
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!