Buki®

Buki® Kreativni set za ustvarjanje zapestnic Mega

Pletenje  zapestnic s trakovi, zapestnic prijateljstva ali takšnih z obeski je ob deževnih dnevnih in prostih popoldnevih vselej dobra ideja. S pomočjo seta blagovne znamke Buki® lahko z različnimi tehnikami pletenja in nizanja kroglic ter obeskov ustvarite zapestnice različnih barv in vzorcev zase ali za svoje prijatelje. Navodila za uporabo  Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
€29,90
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €22,42
€29,90
   

Spleti niti in vrvice v privlačne zapestnice

Preizkusite različne tehnike pletenja in nizanja različnih kroglic, perlic in obeskov ter ustvarite kar dvajset trendovskih zapestnic, ki jih lahko med drugim podarite svojim prijateljem. Zagotovo bodo veseli barvitih dodatkov na svojih zapestjih. V setu boste našli pripomočke, niti, vrvice, trakove najrazličnejših barv in mnoge druge dodatke za izdelavo zapestnic »Shamballa«, zapestnic s trakovi, zapestnic prijateljstva in še in še. Priložena je tudi  Naj se ustvarjanje prične zdaj!

Spleti niti in vrvice v privlačne zapestnice

Znanost, učenje in ustvarjalnost – vse to je Buki®

Čas je za ustvarjalnost, za učenje skozi igro, za znanstvene eksperimente, za modne kreacije in za odkrivanje sveta na zabaven način. Francoska blagovna znamka Buki® že 30 let izumlja in spremlja generacije otrok z zabavnimi, znanstvenimi, poučnimi in ustvarjalnimi igračami za mlajše in starejše otroke. Naj vas simpatična junaka Léo in Léa, ki se smejita z njihovih škatel, pospremita v čudovit svet raziskovanja in ustvarjanja skozi edinstvene sete eksperimentov, iger in ustvarjalnih pripomočkov, ki prispevajo k otrokovemu učenju skozi različne teme, kot so znanost, vesolje, živali, narava, moda ali gradbeništvo, spodbujajo učenje skozi igro in odkrivanje sveta ob zabavi. Igrivi seti Buki® bodo poskrbeli za čudovite skupne trenutke in zabavali prav vso družino.

Znanost, učenje in ustvarjalnost – vse to je Buki®
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Set za izdelavo zapestnic
 • Izdelek je primeren za otroke, starejše od 8 let

BE TEENS Mega Bracelets:

 • Set za izdelavo zapestnic
 • Shranite navodila in embalažo za kasnejšo uporabo
 • Set vsebuje: penasto kolo za pletenje, prisesek, bombažne niti v različnih barvah, povoščene niti v različnih barvah, vrvica iz semiša, zapestnica iz umetnega usnja, kroglice, obesek za sidro, srebrni prstani, zaponki, plastična igla za šivanje.
 • Barve in vsebina se lahko nekoliko razlikujejo od fotografije

Varnostna opozorila:

 • Obvezen je nadzor odrasle osebe
 • Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne in ostre delce, ki predstavljajo nevarnost zadušitve ali poškodbe

Testi in certifikati:

 • Izdelki Buki® so testirani v neodvisnih laboratorijih in ustrezajo najnovejšim varnostnim standardom
Vključeno v ceno
 • BE TEENS Mega Bracelets
Navodila za vzdrževanje
 • Sledite priloženim navodilom
Tehnične specifikacije
SKU BE003
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Buki®
EAN 3700802101567
Predviden dobavni rok 4-6 tednov
Spol Punčka
Starost 8 let
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!