Buki®

Buki® Kreativni set za ustvarjanje nakita Vials

Povsem unikaten in prav poseben nakit, kjer boste kroglice ali mini stekleničke napolnili z bleščicami, perlicami in še čim ter jih nato namestili na verižice, uhane ali zapestnice skupaj s še kakšnimi detajli. S pomočjo seta blagovne znamke Buki® bo to ustvarjanje še posebej zabavno, sploh če nanj povabite še svoje prijateljice in si vsaka izdela svoj kos nakita. Navodila za uporabo Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
€13,90
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €8,34
€13,90
   

Z nekaj ustvarjalne žilice do privlačnega nakita

Prazne prosojne kroglice in stekleničke komaj čakajo, da jih napolnite z bleščicami in perlicami različnih oblik in barv ter jih nato skupaj s še kakšnimi izbranimi dodatki namestite na zapestnico, veržico ali izdelate celo uhane. Po želji lahko na majhen listič zapišete skrivnostno sporočilce ali željo ter ga hkrati z ostalimi dodatki vstavite v prosojne oblike ter podarite ljubi osebi. Ta nekoliko drugačen nakit vam omogoča veliko mero ustvarjalnosti in bo zagotovo pritegnil številne poglede, ko ga boste nosili.

Z nekaj ustvarjalne žilice do privlačnega nakita

Znanost, učenje in ustvarjalnost – vse to je Buki®

Čas je za ustvarjalnost, za učenje skozi igro, za znanstvene eksperimente, za modne kreacije in za odkrivanje sveta na zabaven način. Francoska blagovna znamka Buki® že 30 let izumlja in spremlja generacije otrok z zabavnimi, znanstvenimi, poučnimi in ustvarjalnimi igračami za mlajše in starejše otroke. Naj vas simpatična junaka Léo in Léa, ki se smejita z njihovih škatel, pospremita v čudovit svet raziskovanja in ustvarjanja skozi edinstvene sete eksperimentov, iger in ustvarjalnih pripomočkov, ki prispevajo k otrokovemu učenju skozi različne teme, kot so znanost, vesolje, živali, narava, moda ali gradbeništvo, spodbujajo učenje skozi igro in odkrivanje sveta ob zabavi. Igrivi seti Buki® bodo poskrbeli za čudovite skupne trenutke in zabavali prav vso družino.

Znanost, učenje in ustvarjalnost – vse to je Buki®
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Set za izdelavo nakita
 • Izdelek je primeren za otroke, starejše od 8 let

BE TEENS Jewellery Vials:

 • Set za izdelavo nakita
 • Shranite navodila in embalažo za kasnejšo uporabo
 • Set vsebuje:
 • Prosojne prazne stekleničke in kroglice za polnjenje,  plutasti zamaški različnih velikosti, zlati in srebrni vijaki, posodica z bleščicami, bleščeča vrvica, mikro perlice, perlice, majhni črni gumbki, srebrne kroglice, velika zlata perlica, resice z obročkom, obeski, diamantki v obliki zvezde, vzorec papirja, pero, čipkast trak, vrvica iz semiša, srebrni in zlati uhani, zlata in srebrna verižica, različne zaponke, zlati in srebrni prstani, lijak, lepilo, barvni list z navodili za uporabo.
 • Barve in vsebina se lahko nekoliko razlikujejo od fotografije

Varnostna opozorila:

 • Obvezen je nadzor odrasle osebe
 • Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne, ki predstavljajo nevarnost zadušitve

Testi in certifikati:

 • Izdelki Buki® so testirani v neodvisnih laboratorijih in ustrezajo najnovejšim varnostnim standardom
Vključeno v ceno
 • BE TEENS Jewellery Vials
Navodila za vzdrževanje
 • Sledite priloženim navodilom
Tehnične specifikacije
SKU BE115
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Buki®
EAN 3700802103165
Predviden dobavni rok 4-6 tednov
Spol Punčka
Starost 8 let
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!