Buki®

Buki® Kreativni set za ustvarjanje nakita Sparkling

Tudi vaša deklica obožuje ustvarjanje nakita in neznansko uživa v kombiniranju različnih barv in vzorcev? Prepričani smo, da bo s pomočjo seta za izdelavo zapestnic Buki® ustvarila čudovit, svetleč in sploh očarljiv nakit zase in za svoje prijateljice.  Navodila za uporabo Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
€13,90
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €10,42
€13,90
   

Malce domišljije in nekaj bleščic za svetleč nakit

Kar tri ogrlice in dve zapestnici boste lahko ustvarili s pomočjo seta za ustvarjanje. Ker gre za sila enostaven postopek boste pri ustvarjanju tudi neznansko uživali. Na priložene kovinske obeske nanesite lepilo in po vrhu potresite barvne bleščice, da ustvarite vzorec. Ustvarjene bleščeče obeske in druge privlačne dodatke nato nanizajte na verižico ali zapestnico in uživajte v občudovanju izdelka izpod vaših rok. Naj se modna revija z vašimi dodatki prične zdaj!

Malce domišljije in nekaj bleščic za svetleč nakit

Znanost, učenje in ustvarjalnost – vse to je Buki®

Čas je za ustvarjalnost, za učenje skozi igro, za znanstvene eksperimente, za modne kreacije in za odkrivanje sveta na zabaven način. Francoska blagovna znamka Buki® že 30 let izumlja in spremlja generacije otrok z zabavnimi, znanstvenimi, poučnimi in ustvarjalnimi igračami za mlajše in starejše otroke. Naj vas simpatična junaka Léo in Léa, ki se smejita z njihovih škatel, pospremita v čudovit svet raziskovanja in ustvarjanja skozi edinstvene sete eksperimentov, iger in ustvarjalnih pripomočkov, ki prispevajo k otrokovemu učenju skozi različne teme, kot so znanost, vesolje, živali, narava, moda ali gradbeništvo, spodbujajo učenje skozi igro in odkrivanje sveta ob zabavi. Igrivi seti Buki® bodo poskrbeli za čudovite skupne trenutke in zabavali prav vso družino.

Znanost, učenje in ustvarjalnost – vse to je Buki®
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Set za izdelavo zapestnic
 • Izdelek je primeren za otroke, starejše od 8 let

BE TEENS Sparkling Jewellery:

 • Set za izdelavo zapestnic
 • Shranite navodila in embalažo za kasnejšo uporabo
 • Set vsebuje: kovinski obeski, okrogli pomponi, resice, pero, roza in zlata perla, zlate in srebrne verižice, zlate in srebrne zaponke, zlati in srebrni prstani, niti, lepilo, čopič, bleščice, igla, navodila za uporabo.
 • Barve in vsebina se lahko nekoliko razlikujejo od fotografije

Varnostna opozorila:

 • Obvezen je nadzor odrasle osebe
 • Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne in ostre delce, ki predstavljajo nevarnost zadušitve ali poškodbe

Testi in certifikati:

 • Izdelki Buki® so testirani v neodvisnih laboratorijih in ustrezajo najnovejšim varnostnim standardom
Vključeno v ceno
 • BE TEENS Sparkling Jewellery
Navodila za vzdrževanje
 • Sledite priloženim navodilom
Tehnične specifikacije
SKU BE117
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Buki®
EAN 3700802103769
Predviden dobavni rok 4-6 tednov
Spol Punčka
Starost 8 let
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!