Trixie®

Trixie® Lesena sestavljanka Mr. Polar Bear

Ali ima lev medvedje tačke? Ali slonček opičja ušesa? Lesena sestavljanka je kot nalašč za malčkovo domišljijo in nešteto zanimivih zgodb. S sestavljanko si lahko izmisli zabavne kombinacije ali poišče pravo in sestavi malega živalskega prijatelja. Smeh zagotovljen! Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
€9,95
€9,95
Barva:
   

Prelepe lesene igrače

Naj vaš mali zakladek uživa urice igranja z leseno sestavljanko blagovne znamke Trixie® in spoznava prikupne lesene živalske prijatelje, ki jih lahko sestavi v pravi ali izmišljeni kombinaciji in si tako pričara veliko mero zabave in smeha. Sestavljanka je odlični pripomoček, s katero otrok uri svoje motorične spretnosti, potrpežljivost, iznajdljivost in fino motoriko. Izdelek je v celoti izdelan iz lesa s FSC© certifikatom. Izbrane barve so na vodni osnovi, zato so varne za igro in niso škodljive za vašega otroka. Čudovita lesena sestavljanka v obliki živalskih prijateljev je prelepo darilo, ki bo zagotovo odlična družba vašemu malemu radovednežu ali radovednici.

Otroška brezmejna domišljija in zeleno razmišljanje

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Spodbuja kognitivni, senzorični in motorični razvoj
  • Krepi koordinacijo roka – oko, iznajdljivost in domišljijo

Dimenzije:

  • 17 x 9 x 3 cm

Lesena sestavljanka:

  • Igrača, izdelana z ozirom na razumevanju otroškega razvoja in otrokovih potreb za vsako stopnjo razvoja
  • Materiali so nestrupeni in okolju prijazni
  • Material: les s FSC© certifikatom; barve na vodni osnovi
Vključeno v ceno
  • Trixie® Lesena sestavljanka
Navodila za vzdrževanje
  • Sledite oznakam na etiketi ali priloženim navodilom
Tehnične specifikacije
SKU TR36169
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Trixie®
EAN 5400858361691
Predviden dobavni rok 14-21 delovnih dni
Spol Nevtralen
Starost 12+ mesecev
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!