Le Toy Van®

Le Toy Van® Hiška za punčke Sweetheart

Le Toy Van igračk spada med aktivnostne igračke, ki spodbujajo otroško kreativnost, komunikacijo in socializacijo. Igračke ponujajo veliko možnosti kombiniranja in nadgradnje. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
149,95 €
   

Za dolga leta igre in zabave

Hiška za punčke Sweetheart je elegantna dvonadstropna lesena hiša s podstrešjem. Nadstropji sta povezani s stopnicami, prednost te hišice pa je oprema. Hišica je do popolnosti opremljena s kar 30 kosi pohištva, zunaj in znotraj pa je poslikana z romantičnimi motivi, ki jih obožujejo vse deklice. Poleg poslikav hišico delajo posebno in ljubko še police z rožami ter okna in vrata, ki se odpirajo in zapirajo. Ta čudovita igrača bo vašo malčico zagotovo spremljala več let njenega odraščanja in igre, kar potrjuje tudi nagrada, ki jo je prejela igrača: LBC (Loved by Children) nagrada za najboljšo leseno igračko. 

Tehnične podrobnosti

Dimenzije: 

  • 35 cm x 63 cm x 44 cm 

Starost: 

  • Primerno za otroke od 3. leta dalje. 
Tehnične specifikacije
SKU H126
Blagovna znamka Le Toy Van®
EAN 5060023411264
Model Hiška za punčke Sweetheart
Estimated Delivery Time Trenutno nedobavljivo
Spol Punčka
Kolekcija Celoletna
Vključeno v ceno
  • Komplet vsebuje: hišo, pograd s posteljnino, kuhinjo, štedilnik s pečico, mizo s stoli, krožnike, nočne omarice, številne igračke, rastline in lučke. Figurice niso v kompletu in se prodajajo ločeno. 
Navodila za vzdrževanje
  • Čiščenje z vlažno krpo in nežno milnico
  • Čiščenje brez drgnjenja
  • Za čiščenje ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev