Trixie®

Trixie® Lesena ropotuljica Mr. Crocodile

Čudovita lesena ropotuljica je odličen pripomoček, s katerim se bo vaš mali zakladek igral in z zanimanjem prisluhnil zvokom, ki ob premikanju ropotuljice prihajajo iz trebuha živalce. Ropotuljica je zasnovana posebej za majhne prstke. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
11,95 €
11,95 €
Barva:
   

Prelepe lesene igrače

Ropotuljica je odlično darilo za dojenčka ali malčka, ki vzbuja pozitivne občutke in vpliva na razvoj koordinacij oči in rok ter fine motorike. Ob igri oddaja nežen zvok, ki spodbuja otrokov senzorični razvoj. Lesena ropotuljica je zasnovan tako, da ga otroške roke enostavno primejo ali pa ga raziskujejo. Je odlična družba na sprehodih, izletih ali kar doma v posteljici. Izdelek je v celoti izdelan iz bukovega lesa s FSC© certifikatom. Izbrane barve so na vodni osnovi, zato so varne za igro in niso škodljive za vašega otroka. Čudovita lesena ropotuljica v obliki ljubke živalce je prelepo darilo, ki bo zagotovo odlična družba vašemu malemu radovednežu ali radovednici.

Otroška brezmejna domišljija in zeleno razmišljanje

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Spodbuja kognitivni, senzorični in motorični razvoj
  • Krepi koordinacijo roka – oko

Dimenzije:

  • 11 x 5 x 1,5 cm

Lesena ropotuljica:

  • Igrača, izdelana z ozirom na razumevanju otroškega razvoja in otrokovih potreb za vsako stopnjo razvoja
  • Materiali so nestrupeni in okolju prijazni
  • Material: bukov les s FSC© certifikatom; barve na vodni osnovi
Vključeno v ceno
  • Trixie® Lesena ropotuljica
Navodila za vzdrževanje
  • Sledite oznakam na etiketi ali priloženim navodilom
Tehnične specifikacije
SKU TR36143
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Trixie®
EAN 5400858361431
Predviden dobavni rok 14-21 delovnih dni
Spol Nevtralen
Starost 12+ mesecev
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!