Trixie®

Trixie® Aktivnostna igra Domino

Domino! Še vedno nadvse priljubljena, zabavna in razburljiva igra za celo družino, ki vašemu malemu zakladku na enostaven način pomaga pri učenju in prepoznavanju živali, hkrati pa vpliva na razvoj logičnega mišljenje, koordinacijo rok in oči ter fine motorike.  Več o izdelku
Ni na zalogi
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
9,95 €

Zabavna in poučna igra v enem

Tradicionalna igra Domino, ki so jo igrali že naši dedki in babice. Blagovna znamka Trixie® je za vaše malčke in malčice ustvarila ploščice s čudovitimi živalskimi motivi in prelepimi barvami, ki ne bodo samo zanimive na pogled, ampak jih lahko uporabite tudi kot učni material. Igra ne uri samo otrokovega logičnega mišljenja in fine motorike, ampak tudi koordinacijo rok in oči, socialne veščine in spoprijemanje z zmago ali porazom. Igra Domino vsekakor zajema širok spekter otrokovega razvoja. Pravila so preprosta: povežite enake pare živalic, da bi se čim prej znebili vseh svojih domin. Naj se zabava prične!

Otroška brezmejna domišljija in zeleno razmišljanje

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Spodbuja kognitivni, senzorični in motorični razvoj
  • Uri logično mišljenje in socialne veščine
  • Spodbuja zdravo tekmovalnost

Dimenzije:

  • 13 x 19 x 4 cm

Aktivnostna igra Domino:

  • Igrača, izdelana z ozirom na razumevanju otroškega razvoja in otrokovih potreb za vsako stopnjo razvoja
  • Materiali so nestrupeni in okolju prijazni
  • Material: Karton s FSC© certifikatom; sojino črnilo
Vključeno v ceno
  • Trixie® Aktivnostna igra Domino
Tehnične specifikacije
SKU TR35616
Blagovna znamka Trixie®
EAN 5400858356161
Model Trixie Aktivnostna igra Domino
Predviden dobavni rok 14-21 delovnih dni
Spol Nevtralen
Starost 24+ mesecev
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!