Nuna®

Nuna® Wind Naprava za neprekinjeno gibanje ležalnika Leaf™ Curv

Naprava za neprekinjeno gibanje gugalnika Nuna® Leaf™ Wind je popoln dodatek za gugalnik Nuna® Leaf™ Curv, ki omogoča neprekinjeno gibanje gugalnika in tako ustvarja pomirjujoč ritem zibanja, ki dojenčka nežno zaziblje v sladek spanec. Vrhunski materiali Nuna. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
149,00 €
149,00 €
   
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 13.45 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov

Neprekinjeno delovanje z možnostjo prilagajanja stopnje hitrosti

Otroški gugalnik Nuna® Leaf™ Curv se z nežnim potiskom samostojno ziblje približno 2 minuti. Za neprekinjeno zibanje gugalnika je na voljo Nuna® Leaf™ Wind, ki omogoča 6 stopenj hitrosti zibanja, ki jih starši lahko prilagajajo razpoloženju dojenčka. Naprava Nuna® Leaf™ Wind se pritrdi na ogrodje otroškega gugalnika Nuna® Leaf™ Curv z enim samim klikom. Naprava Nuna® Leaf™ Wind deluje brez baterij in brez povzročanja hrupa, zato dojenčka nemoteno zaziblje v prijeten spanec. Izbira stopnje hitrosti zibanja poteka preko zaslona na dotik, ki je zelo preprost za uporabo. Napravi je priložen mikro USB kabel, ki deluje tako preko električne vtičnice, kot tudi s pomožnim baterijskim polnilcem (ni priložen). Opciji mikro USB kabla in pomožnega baterijskega polnilca omogočata, da lahko napravo Nuna® Leaf™ Wind uporabljate kjerkoli.

Naprava za neprekinjeno gibanje gugalnika Nuna® Leaf™ Wind se lahko namesti na otroški gugalnik Nuna® Leaf™ in Nuna® Leaf™ Curv.

Neprekinjeno delovanje z možnostjo prilagajanja stopnje hitrosti
Tehnične specifikacije
SKU WD06101ACSGL
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka Nuna®
EAN 8719743747883
Predviden dobavni rok 8-12 tednov
Spol Nevtralen
Garancija 2 leti
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!