Otroška sobica

Najbolj očarljivi kotički v domu vsake družine so tisti v otroški sobici.

Ustvarite sanjski spalni kotiček v otroški sobici dojenčka, prelep igralno-ustvarjalni kotiček v sobici vašega malčka in prijeten bralni kotiček in kotiček s pisalno mizico v sobici vašega otroka.

V ponudbi naše trgovine najdete čisto vso opremo in vse dodatke za otroško sobico, za otroke v vseh starostnih obdobjih.
 

Otroška sobica

%

110 artiklov

Prikaži vse na stran
%

110 artiklov

Prikaži vse na stran

Vse najboljše za miren sapanec dojenčka in malčka

Vsaka mama si želi za svojega otroka samo vse najboljše. Dober in miren spanec otroka pripomore k zadovoljstvu mamice in otroka. Morda poznate tisti rek, ki pravi: »Dobro naspani dojenčki, zadovoljni starši.« Za kakovost spanja otroka v prvi vrsti poskrbi tudi izbira kakovostnega ležišča.

V naši ponudbi so na voljo otroške postelje blagovnih znamk Stokke, Oliver Furniture in Babyhood, ki rastejo skupaj z vašim otrokom. Primerne so za uporabo od rojstva dojenčka naprej.

Kasneje se prilagodi njihova velikosti in velikost vzmetnice. Mini posteljice in zibelke novorojenčkom in dojenčkom omogočajo prijetno in varno zavetje v času dnevnega počitka ali nočnega spanca. Mini krožna ali ovalna oblika otroške posteljice otroku daje občutek varnosti, saj ga spominja na prvo domovanje: mamin trebušček.

Posebnost v naši ponudbi je večkrat nagrajena otroška posteljica Babyhood Kaylula, ki omogoča kar pet različnih konfiguracij; lahko je posteljica za novorojenčka in dojenčka, posteljica za malčka, stajica, posteljica brez ene stranice za aktivne malčke, ki znajo že samostojno splezati v posteljico in iz nje. Nenazadnje pa ta posteljica omogoča tudi čisto posebno prilagoditev, saj se lahko preoblikuje v mizico z dvema stolčkoma. Novost v naši ponudbi so obposteljne zibelke, ki mamicam in malim zakladkom omogočajo skupno spanje; varno in mirno skupno spanje en ob drugem, na različnih posteljah. Vzpostavljanje vezi z dojenčkom s pomočjo uporabe obposteljne zibelke je še posebej čarobno. Mama lahko tako vsak trenutek dojenčka hitro in enostavno podoji, pomiri in pocrklja.

Večnamenska gnezdeca Sleepyhead / DockATot

Posebnost v naši ponudbi so iz leta v leto bolj priljubljena spalna gnezdeca. Za uporabo gnezdeca za dojenčka se danes odloči že skoraj vsaka mamica. Sleepyhead / DockATot gnezdeca zagotavljajo varno uporabo, zanesljivost in visoko kakovostne materiale. Varno uporabo gnezdec potrjujejo tudi številni varnostni certifikati in opravljene študije. Spalna gnezdeca Sleepyhead / DockATot so hipoalergena, zračna in resnično udobna, malim zakladkom pa ponujajo popolno mikroklimo v vsakem starostnem obdobju. Na voljo so gnezdeca za novorojenčke in dojenčke Deluxe in gnezdeca za dojenčke in malčke Grand. Poleg gnezdec so na voljo tudi ležalniki za novorojenčke, dojenčke in malčke.

Otroški ležalniki in prenosna otroška oprema za čas potovanj

Na naših poličkah najdete inovativne otroške ležalnike, ki so primerni za dolgotrajno uporabo in omogočajo prilagoditev naklona sedeža. Na voljo so električni otroški ležalniki blagovne znamke 4Moms in Joie ter ležalniki za dojenčke, malčke in otroke, ki delujejo samodejno, brez električnega napajanja ali baterij blagovne znamke Nuna in BabyBjörn. Aktivirajo se hitro in enostavno; z enim samim nežnim potiskom. Ležalniki so primerni za čas igranja, počitka ali spanja. Za čas počitnic in potovanj so na voljo tudi prenosne otroške posteljice in stajice, posteljice za potovanje z letalom in drugi dodatki.

Oprema in dodatki za vsak kotiček otroške sobice

Iščete vse potrebno za previjalno mizico in nego dojenčka? V naši ponudbi so na voljo previjalne mize, mehke previjalne podloge, tetra pleničke, ekološke pleničke, ekološki mokri robčki, koši za pleničke in drugi dodatki. Za boljšo organizacijo in večjo preglednost nad malčkovimi potrebščinami so na voljo tudi prekrasne otroške komode in otroške omare za oblačila in druge dodatke. Za spalni kotiček vašega malčka so na voljo visoko kakovostne in zračne otroške spalne vreče, vzmetnice, otroška posteljnina, otroške odejice, posteljne obrobe za otroške postelje, otroški vzglavniki in otroške dekorativne blazine.

Številne mamice resnično uživajo v dekoriranju otroške sobice. Danes je na tržišču resnično pestra ponudba raznolikih izdelkov različnih blagovnih znamk, ki v otroške kotičke prinašajo še več čarobnosti in razveseljive energije. Za vas smo izbrali samo najboljšo opremo in dodatke, ki bodo poskrbeli za popoln videz otroške sobice vašega malčka. Za otroške sobice so na voljo otroške nočne lučke, otroške preproge, baldahini za otroške posteljice, aktivnostne igračke in vrtiljaki za otroške posteljice, raznolika stenska dekoracija, stenske tapete in stenske nalepke za otroško sobo, za fantke in punčke.

Otroški igralni kotiček

Otrokov najljubši del sobice? To je kotiček, v katerem se skrivajo malčkove najljubše igračke. Igralni kotički v otroški sobici so vedno tako prikupni in posebni. V ponudbi naše spletne trgovine so na voljo čudovite igrače, ki omogočajo odprto in ustvarjalno igro.

Preverite pestro ponudbo igračk in dodatkov za igro; ponudbo igralnih podlog, ponudbo igralnih šotorov, otroških gugalnic, otroških mizic in stolčkov, vozičkov za hojo, ravnotežnih desk, gugalnikov in gugalnih konjičkov, otroških toboganov in knjižnih stojal. Starši in otroci naravnost obožujejo dodatke za sobico 3Sprouts. Gre za prikupne in praktične dodatke za sobico s prepoznavnim dizajnom, barvitimi živalskimi motivi. Na voljo so zabojniki, košare, koši, organizatorji za pleničke, organizatorji, ki se jih lahko namesti na vrata otroške sobice in številni drugi čudoviti dodatki. 3Sprouts škatle, košare in zabojniki so primerni za shranjevanje otroških igračk, otroških knjigic in tudi otroških oblek.