3Sprouts®

3Sprouts® Knjižno stojalo Zmajček

Otroško knjižno stojalo je čudovit dodatek za otroško sobico in malčkov bralni kotiček. Knjižno stojalo prikladne višine za malčke bo poskrbelo, da bodo vse knjige vedno skrbno pospravljene do trenutka, ko bo čas za pravljico za lahko noč. Navodila za uporabo. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
Akcijska cena €50,92 Redna cena €59,90
(-15%)
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €50,92
Akcijska cena €50,92 Redna cena €59,90
(-15%)
Barva:
   
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 17.91 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
-15%

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Otroški dodatki 3Sprouts® bodo v vsak kotiček vašega doma prinesli veselje in smeh in ga napolnili z dobro voljo. Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje z dodatki za otroke, ki čudovito dopolnjujejo vsako otroško sobico in malčkov igralni kotiček. Praktično in prikupno knjižno stojalo je čudovito darilo za malčka, za vsako priložnost. Otroci obožujejo 3Sprouts®, saj si lahko sami izberejo poljuben motiv: svojo najljubšo živalico, ki bo krasila njihov najljubši dodatek v sobici.

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Svet pravljičnih junakov

Vse najlepše otroške pravljice in prelepe slikanice za otroke bodo našle mesto na prikupnem stojalu za knjigice. Branje pravljic malim zakladkom je zelo pomembno tako za otrokov jezikovni, kakor tudi čustveni razvoj. Knjižno stojalo 3Sprouts® bo postalo pravi mali svet vseh pravljičnih junakov, ki jih vaš mali zakladek občuduje. Knjižno stojalo je narejeno tako, da je višina prilagojena vašemu malčku, ki bo vse svoje knjige na stojalo z veseljem pospravil. Zaradi prikladne višine stojala si malček, ko je čas za pravljico, lahko sam izbere knjigico z zgodbo, ki bi ji najraje prisluhnil.

Svet pravljičnih junakov

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Otroške knjige so za otroke v zgodnji razvojni fazi videti kot igrače. Malčki se hitro naučijo, da so knjigice čarobni predmeti, ki se spremenijo v najlepše zgodbe o fantastičnih junakih. Ker so knjige čisto posebni predmeti, potrebujejo čisto poseben prostor za shranjevanje. Knjižna stojala 3Sprouts® so tako prikupna in priročna, da navdušujejo tudi mamice in očke. Nemalokrat so postavljena v osrednji dnevni prostor, kjer si malček ustvari svoj dnevni bralni in igralni kotiček. Tako vsak dan razveseljujejo družinice po vsem svetu.

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; košare za shranjevanje igrač, škatle za shranjevanje igrač, zabojnike za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroške organizatorje za avtomobilske sedeže, stenske organizatorje, škatlice za malico, vrečke za malico, organizatorje za pleničke in koške za pleničke in nego dojenčka. 

Nalezljiva smeh in sreča
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Knjižno stojalo višine, ki je prilagojena otrokom
 • Shranjevanje otroških slikanic in pravljic

Dimenzije:

 • 60,96 x 62,23 x 25,4 cm

Knjižno stojalo:

 • Za shranjevanje otroških slikanic in pravljic
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Hitro pospravljanje otroških knjig
 • Prilagojena višina stojala otrokom
 • Material: MDF (srednje goste vlaknene plošče), poliester, železni drogovi
 • Čudovit dodatek za otroško sobico ali igralni kotiček
 • Prelepo darilo za malčkov rojstni dan
Navodila za vzdrževanje
 • Čiščenje le na mestu madeža
Tehnične specifikacije
SKU IRKDRG
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0812895000610
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!