Konges Sløjd®

Konges Sløjd® Set 3 otroških toplih rokavičk Filla Stockholm

Otroške tople rokavičke Filla blagovne znamke Konges Sløjd®, izdelane iz akrila bodo majhne rokice varovale pred vetrom in mrzlimi temperaturami, sprehodi v zimskih dneh pa bodo še bolj prijetni in topli. Več o izdelku
Ni na zalogi
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
Redna cena 0,00 € Akcijska cena 0,00 €

Za mrzle zimske dni Konges Sløjd® rokavičke Filla

Zagotovite svojemu malčku najboljšo zaščito pred mrzlimi zimskimi meseci s Konges Sløjd® Otroškimi rokavičkami Filla, ki so nepogrešljiv dodatek za vsako aktivnost vašega malega zakladka. Rokavičke so izdelane iz 70% akrila in 30% volne, zato je pri stiku s kožo občutek mehkobe in nežnosti. Akril se običajno ne krči, primerno pa ga je prati na programu za občutljivo perilo, saj se manj mucka in ostane bolj mehak. Vsi izdelki Konges Sløjd® so ekološki, certificirani po GOTS. Od dizajnerske mize do izdelovanja, blagovna znamka posveča veliko pozornosti vsem podrobnostim in zagotavlja izjemno kakovost svojih izdelkov.

Otroški dodatki iz visokokakovostnih, okolju prijaznih materialov

Dansko blagovno znamko Konges Sløjd® je leta 2014 ustanovila Emilie Konge Breindal. Blagovna znamka s sedežem v Copenhagenu na trajnostni način izdeluje 100% organske otroške dodatke iz visokokakovostnih, okolju prijaznih materialov. Niso pa pozabili tudi na izdelke za mamice in očke. Konges Sløjd® je poleg odličnih zelenih lastnosti še skandinavski, eleganten in preprost, v središču njihovega dela pa je otroško veselje. Od otroških oblačil in dodatkov, do posteljnine za dojenčke in oblačil za starše bo organska kolekcija narisala nasmeh na obrazih staršev in njihovih malih zakladom.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Uporaba v mrzlih zimskih mesecih
  • S/M: 3-5 let
  • M/L: 6-8 let

Set 3 otroških toplih rokavic Filla:

  • Komplet treh rokavičk
  • Mehke in tople
  • Material: 70% akril; 30% volna
Vključeno v ceno
  • Set 3 otroških toplih rokavic Filla
Navodila za vzdrževanje
  • Sledite navodilom na etiketi
Tehnične specifikacije
SKU pim-29938
Blagovna znamka Konges Sløjd®
EAN 5712982705532
Model Konges Sløjd® Set 3 otroških toplih rokavičk Filla
Spol Punčka
Starost 18-36 mesecev
Kolekcija Jesen / Zima
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!