O nas

Mali zakladi
Za najlepše trenutke v vašem življenju

Ljubezen do lepega

»V dizajnersko otroško opremo in dodatke sem se zaljubila že kot najstnica. Ljubim lep in kakovosten dizajn in redno sledim podjetjem, ki na današnjem brezmejno velikem tržišču ustvarjajo nekaj drugačnega, bolj kakovostnega, obstojnega in so pri tem uvidevni do narave, okolja in soljudi. Navdušujejo me kreativni posamezniki in skupnosti, ki sledijo svoji zgodbi in v poplavi vsega ostajajo zvesti svojim vrednotam in vrednotam svojih kupcev.«

Petra Vrhovec Rozman, ustanoviteljica butične in spletne trgovinice Mali zakladi

Družinam prijazni izdelki s pečatom

Na enem mestu smo za vas združili ponudbo najboljše opreme in dodatkov za mamice in malčke, ponudbo, ki je hitro in enostavno dosegljiva vsem, ki iščejo lepe in premišljeno zasnovane ter družinam prijazne izdelke.

Ponudba butične trgovinice Mali zakladi je namenjen vsem staršem, ki iščejo produkte s pečatom, izdelke, ki v sebi nosijo zgodbo in so delo podjetij, ki so skrbno zasnovala dizajne, ki bodo lahko všečni, varni, uporabni in bodo tako pozitivno vplivali na življenja naših otrok.

Začetki zgodbe Malih zakladov

Začetki zgodbe Malih zakladov segajo že v leto 2008, ko je ustanoviteljica spletnega butika Malizakladi.si, danes ponosna mamica dvojčkov Lare in Marka, Petra Vrhovec Rozman pričela s fotografiranjem novorojenčkov, dojenčkov, nosečnic in družinic. Iz njenih fotografij so kmalu nastale avtorske voščilnice in telegrami za mami.
Zaradi velikega povpraševanja je Petra v ponudbo poleg voščilnic kmalu vključila tudi trendi darila za mamice in dojenčke. Pot svoje blagovne znamke je nadaljevala z ustanovitvijo prve butične spletne trgovinice za najmlajše. Z željo, da lahko mamice vse izdelke iz spletne ponudbe preizkusijo in si ogledajo tudi v živo je leta 2018 odprla vrata največja butična trgovinica za dojenčke, malčke in mamice pri nas.

Dobrodošli v največji butični trgovinici za dojenčke, malčke in mamice pri nas

Mali zakladi so prijazno spletno nakupovalno mesto in butična trgovinica, ki dojenčkom, malčkom in njihovim mamicam ponuja pester izbor izdelkov visoke kakovosti svetovno priznanih blagovnih znamk.

Z željo, da lahko našim mamicam ponudimo samo najboljše za neprecenljive trenutke z malimi srčki, vam ponujamo izbrane izdelke najboljših blagovnih znamk. Izbirate lahko med pestro ponudbo inovativnih, modernih, funkcionalnih, visoko kakovostnih in estetskih dodatkov za čarobne otroške sobice, kot so spalna gnezdeca, prenosne posteljice, previjalne mizice, otroške posteljice, otroške preproge, otroške ležalnike, otroške omare, okvirje za slike, otroške nočne lučke, stenske nalepke za otroško sobico, otroška posteljnina, otroške odejice, otroške blazinice, škatle za igrače.

Naše mamice skrbno izbirajo dodatke za nego dojenčkov, zato smo v naš prodajni program vključili zgolj izdelke za nego dojenčkov iz naravnih in malčkom prijaznih materialov, organsko kozmetiko za dojenčke in mamice, bombažne povijalne plenice, bombažne tetra plenice za novorojenčke, grizala za dojenčke iz naravnega kavčuka, kopalne brisačke in kopalne plaščke za otroke iz nežnih in prijetnih materialov.

Najlepši otroški vozički, otroški avtosedeži, otroške lupinice, previjalne torbe, otroški nahrbtniki, otroški klobučki, otroške kapice, otroški poganjalci, otroška kolesa, otroške čelade, kahlice, otroške banjice, varna otroška ličila, otroške obleke, otroške dude, otroški jedilni seti so izdelki, s katerimi bo vsak trenutek v družbi vaših malih zakladov nekaj posebnega.

Prijazno vabljeni v našo otroško trgovinico Mali Zakladi, v osrčju BTC City-ja,
v Emporiumu, spodnja etaža, dvorana D.

Delovni čas
Ponedeljek - sobota: 10:00 - 19:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Naše poslanstvo in vizija

Naše poslanstvo je v naš prostor pripeljati najboljše svetovne blagovne znamke, ki ustvarjajo nadstandardne in visoko kakovostne izdelke za dojenčke, malčke in starše. Tako želimo kupcem, ki želite nekaj več, ponuditi premium ponudbo izdelkov za najmlajše.

Naša vizija je s prijetnim nakupovalnim okoljem, prijaznimi in strokovnimi prodajalci ter s širokim prodajnim asortimanom pomagati staršem in vsem, ki se trudijo za srečo in zdrav razvoj malih zakladkov.

Naše distribucije

Naše podjetje je uradni distributer in zastopnik priznanih blagovnih znamk: Academy, Aden+Anais, Babyhood, Bird, Bobike, DockATot, Floss & Rock, Hevea, Jabadabado, Joie, Kinderfeets, Liewood, Little Giraffe, Mima, Naif, Nattou, Nuna, SmarTrike, Tiba+Marl, 3Sprouts.

Zgoraj omenjene blagovne znamke distribuiramo na področju Slovenije in Hrvaške, z izjemo blagovne znamke Joie, kjer imamo uradno zastopstvo le za področje Slovenije.

V kolikor nas obiskujete kot trgovec nas lahko za sodelovanje kontaktirate na e-mail [email protected].


Hvala, ker skupaj z nami ustvarjate zgodbo vaših in naših Malih zakladov

Hvala, ker smo lahko del čudovite zgodbe z vašimi malimi zakladi. Povezanost z vami ter vključevanje vaših zgodb in vsebin je za nas zelo velikega pomena. Cenimo vsak vaš komentar in vsako vašo idejo, vaše želje pa so naše vodilo na poti ustvarjanja novih načrtov za prihodnost.

Zavedamo se, da so trenutki z malčki edinstveni in neponovljivi, zato za njih vedno izbiramo le najboljše.

Mali zakladi
Za najlepše trenutke v vašem življenju

Osnovni podatki o podjetju:

Vivano d.o.o.
Cesta na Bokalce 3
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: +386 51 660 626
E-mail: [email protected]

Klemen Rozman, direktor družbe
Petra Vrhovec Rozman, direktor družbe
Matična številka: 3542653000
Podjetje je davčni zavezanec pod številko ID DDV: SI68477180
Podjetje je vpisano v register pri okrožnem sodišču v Ljubljani, št. reg. vpisa 2009/12281.