Mellow®

Mellow® Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode 500ml

Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode v reciklirani plastenki poskrbi za čisto posodo v kuhinjskem koritu. Izjemna formula počisti najbolj umazano posodo in ji vrne sijaj, skupaj z nežo roza barvo in čarobnim spomladanskim vonjem pa v vašem domu pričara umirjeno in spročeno okolje. Več o izdelku
Ni na zalogi
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
€4,49
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €3,82
€4,49

Razkošne vonjave in čudovit sijaj

Ekološki detergent za pomivanje posode priljubljene slovenske blagovne znamke Mellow® bo navdušil s čarobnim spomladanskim vonjem in poskrbel za še tako mastno in umazano posodo v kuhinjskem koritu. Detergent za umivanje posode odlično odstrani mastne madeže tako na krožnikih, loncih, kozarcih, jedilnem priboru in jim povrne sijaj. Detergent ne vsebuje nevarnih snovi in izdelano v Sloveniji, ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Čistilo lahko raztopite v vodi ali pa madeže odstanite tako, da ga nanesete direktno na gobico za pomivanje posode. Posoda bo čista, vaš dom pa bo osvežil prijeten čarobni vonj po cvetočih spomladanskih cvetlicah.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • V približno 5 litrov tople vode vlijte 4 mililitre ali eno čajno žličko tekočega detergenta za pomivanje posode. V pripravljeno raztopino potopite umazano posodo, jo očistite in izperite s tekočo vodo. 
  • S priročno pumpico lahko tekoči detergent za pomivanje posode dozirate tudi neposredno na gobico s katero očistite umazano posodo.

Sestava: 

  • 5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, <5% amfoterne površinsko aktivne snovi
  • Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Limonene, Linalool)

Opozorila:

  • POZOR! Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke pod tekočo vodo. Pozorno preberite in  upoštevajte vsa navodila.
  • Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Datum proizvodnje in rok uporabe:

  • Datum proizvodnje: Odtisnjen na embalaži.
  • Rok uporabe: 36 mesecev od datuma proizvodnje.
Vključeno v ceno
  • Mellow® Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode 500 ml
Tehnične specifikacije
SKU MW004037031
Blagovna znamka Mellow®
EAN 3830079830317
Predviden dobavni rok 7-14 dni
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!