3Sprouts®

3Sprouts® Organizator za pleničke Nosorog

Organizator za pleničke 3Sprouts® je idealen za prvo obdobje z dojenčkom, saj lahko v njem shranite pleničke za dojenčka, organizator pa obesite na kljukico predala previjalne mize, da so pleničke vedno blizu, ko jih potrebujete. Več o izdelku
Ni na zalogi
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
24,90 €
24,90 €
Barva:

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Otroški dodatki 3Sprouts® bodo v vsak kotiček vašega doma prinesli veselje in smeh in ga napolnili z dobro voljo. Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje z dodatki za otroke, ki čudovito dopolnjujejo vsako otroško sobico in malčkov kotiček. 3Sprouts® organizator za pleničke in nego dojenčka je praktičen dodatek, ki ga bo vesela vsaka novopečena mamica. Organizator s hitro dostopnim prostrom za shranjevanje pleničk ima na vrhu priročen trakec za obešanje, zato ga lahko obesite na poljubno mesto v otroški sobici.

Vsestranski organizator za nego dojenčka

Praktičen organizator za pleničke 3Sprouts® nudi dovolj prostora, da boste lahko v njem shranili tako zadostno število pleničk, kakor tudi mokre robčke, in druge dodatke za nego dojenčka. Organizator lahko obesite v dojenčkovo sobico, na steno, v omaro, na previjalno mizo ali drugo hitro dostopno mesto v malčkovem negovalnem kotičku. Organizator za pleničke in dojenčkove dodatke bo poskrbel, da bodo pleničke vašega malega zakladka skrbno pospravljene, a vedno na dosegu roke, ko jih boste potrebovali.

Najlepše darilo za babyshower

Mamice v veselem pričakovanju, ki iščejo resnično uporabne izdelke za dojenčka, so navdušene nad vsestranskim organizatorjem 3Sprouts®. Organizator za pleničke in nego dojenčka je čudovito in izjemno praktično darilo za babyshower in prelepo darilo za mami ob rojstvu dojenčka. Za popolno darilo za mamico in malčka lahko sestavite komplet z izdelki poljubnih motivov, ki bo čudovito dopolnil videz otroške sobice in kotička za nego dojenčka. Na voljo so tudi organizator za otroški voziček, stenski organizator, organizator za avtomobilski sedež in vsestranski organizator za nego dojenčka.

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; košare za shranjevanje igrač, škatle za shranjevanje igrač, zabojnike za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroška knjižna stojala, otroške organizatorje za avtomobilske sedeže, stenske organizatorje, škatlice za malico, vrečke za malico, organizatorje za pleničke in koške za pleničke in nego dojenčka. 

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Večnamenski organizator za pleničke, tetra pleničke, mokre robčke, otroško negovalno kozmetiko in druge dodatke za nego dojenčka
 • Prikupen dodatek za otroško sobico
 • Praktičen dodatek za malčkov previjalni kotiček

Dimenzije:

 • 48,26 x 30,48 x 22,86 cm

Organizator za pleničke:

 • Praktičen in hitro dostopen
 • S priročnim trakcem za obešanje
 • Vsestranski in prostoren
 • Omogoča shranjevanje vseh dojenčkovih dodatkov; pleničk, tetra pleničk, mokrih robčkov, kozmetike za dojenčka
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Material: poliester, barvna aplikacija iz poliesterskega filca
 • Čudovit dodatek za otroško sobico in previjalno mizo 
 • Prelepo darilo za babyshower
 • Super uporabno darilo za mami ob rojstvu dojenčka
Navodila za vzdrževanje
 • Čiščenje le na mestu madeža
Tehnične specifikacije
SKU UDSRHI
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0812895000269
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!