3Sprouts®

3Sprouts® Košek za kozmetiko in previjalne pripomočke Bober

Praktičen košek za kozmetiko in previjalne pripomočke 3Sprouts® je idealen za prvo obdobje z dojenčkom, saj lahko v njem shranite pleničke, mokre robčke, glavniček, škarjice, otroško kozmetiko in druge nepogrešljive dodatke za nego dojenčka. Več o izdelku
Ni na zalogi
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
19,90 €
19,90 €
Barva:

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Otroški dodatki 3Sprouts® bodo v vsak kotiček vašega doma prinesli veselje in smeh in ga napolnili z dobro voljo. Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje z dodatki za otroke, ki čudovito dopolnjujejo vsako otroško sobico in malčkov kotiček. 3Sprouts® košek za kozmetiko in previjalne pripomočke je praktičen dodatek, ki ga bo vesela vsaka novopečena mamica. Košek ima na vrhu priročen ročaj, ki omogoča enostavno prenašanje pleničk in dodatkov za dojenčka iz sobe v sobo, nepogrešljiv pa je tudi za krajša ali daljša družinska potovanja.

Vsestranski košek za previjalne pripomočke

Košek 3Sprouts® nudi dovolj prostora, da boste lahko v njem shranili vse nepogrešljive dodatke za nego vašega otroka. Pleničke za dojenčka, tetra pleničke, krema za dojenčka, krtačka za lase, robčki, vatke, termometer za dojenčka in ostali nepogrešljivi dodatki za nego bodo s pomočjo praktičnega in prenosnega organizatorja vedno z vami. Košek lahko postavite v otroško sobo, na previjalno mizo in ga s pomočjo ročaja odnesete s seboj v poljuben prostor. Košek za pleničke in dojenčkove dodatke bo poskrbel, da bodo vse potrebščine vašega malega zakladka skrbno pospravljene, a vedno na dosegu roke, ko jih boste potrebovali.

Najlepše darilo za babyshower

Mamice v veselem pričakovanju, ki iščejo resnično uporabne izdelke za dojenčka, so navdušene nad vsestranskim koškom za dojenčkovo kozmetiko in previjalne pripomočke. Košek 3Sprouts® je čudovito in izjemno praktično darilo za babyshower in prelepo darilo za mami ob rojstvu dojenčka. Za popolno darilo za mamico in malčka lahko sestavite komplet z izdelki poljubnih motivov, ki bo čudovito dopolnil videz otroške sobice in kotička za nego dojenčka. Na voljo so tudi organizator za otroški voziček, stenski organizator, organizator za avtomobilski sedež in organizator za shranjevanje pleničk za dojenčka.

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; košare za shranjevanje igrač, škatle za shranjevanje igrač, zabojnike za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroška knjižna stojala, otroške organizatorje za avtomobilske sedeže, stenske organizatorje, škatlice za malico, vrečke za malico, otroške stekleničke in organizatorje za pleničke.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Košek za pleničke, tetra pleničke, mokre robčke, otroško negovalno kozmetiko in druge dodatke za nego dojenčka
 • Prikupen dodatek za otroško sobico
 • Praktičen dodatek za malčkov previjalni kotiček

Dimenzije (z ročajem):

 • 37 x 33,5 cm

Košek za kozmetiko in previjalne pripomočke:

 • Praktičen in hitro dostopen
 • S priročnim ročajem za prenašanje
 • Omogoča shranjevanje vseh dojenčkovih dodatkov; otroške kozmetike, pleničk, tetra pleničk, otroškega glavnika, termometra za dojenčka, škarjic za nohte za otroke
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Material: 100% bombažno platno, barvna aplikacija iz poliesterskega filca, notranji premaz iz polietilena
 • Čudovit dodatek za otroško sobico in previjalno mizo 
 • Prelepo darilo za babyshower
 • Super uporabno darilo za mami ob rojstvu dojenčka
Navodila za vzdrževanje
 • Čiščenje le na mestu madeža
Tehnične specifikacije
SKU UCDBVR
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0794504676518
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!