Nakupovalni vodič

Navdih za najlepše trenutke z malimi zakladi.

Liewood poletje 2021 Izjemna danska blagovna znamka Liewood s kolekcijo poletje 2021 obljublja še bolj razveseljive ter igre in veselja polne sončne dni.

Liewood poletje 2021

Izjemna danska blagovna znamka Liewood s kolekcijo poletje 2021 obljublja še bolj razveseljive ter igre in veselja polne sončne dni.

Naïf spreminja svet kozmetike  Nestrpno smo jo pričakovali in kočno je tukaj: priljubljena nizozemska blagovna znamka Naïf z družinam prijazno kozmetiko z naravno sestavo.

Naïf spreminja svet kozmetike

Nestrpno smo jo pričakovali in kočno je tukaj: priljubljena nizozemska blagovna znamka Naïf z družinam prijazno kozmetiko z naravno sestavo.

Kaj moramo vedeti, ko kupujemo otroški avtosedež? Nakup otroškega avtosedeža ni enostavna naloga. Izbira je resnično velika in upoštevati moramo več pomembnih karakteristik; varnost otroškega avtosedeža, funkcionalnost, udobje, primernost za otrokovo starost in možnost montaže izbranega avtosedeža v avtomobil (opremljenost z Isofix sistemom ali ne). V naši ponudbi boste zagotovo našli avtosedež, ki bo ustrezal vsem vašim željam. V butični trgovini Mali zakladi, v BTC-ju lahko svoje favorite med otroškimi avtosedeži tudi preizkusite.

Kaj moramo vedeti, ko kupujemo otroški avtosedež?

Nakup otroškega avtosedeža ni enostavna naloga. Izbira je resnično velika in upoštevati moramo več pomembnih karakteristik; varnost otroškega avtosedeža, funkcionalnost, udobje, primernost za otrokovo starost in možnost montaže izbranega avtosedeža v avtomobil (opremljenost z Isofix sistemom ali ne). V naši ponudbi boste zagotovo našli avtosedež, ki bo ustrezal vsem vašim željam. V butični trgovini Mali zakladi, v BTC-ju lahko svoje favorite med otroškimi avtosedeži tudi preizkusite.

Kako izbrati otroški voziček? Izbrati otroški voziček je zlasti za vse, ki boste prvič starši lahko zelo velik izziv. Na tržiču je danes na voljo resnično pestra izbira otroške opreme, nekateri starši primerjajo nakup otroškega vozička kar z nakupom avtomobila. Za vas smo pripravili kratek vodič za nakup otroškega vozička za vaš mali zakladek. Upamo, da vam bo v pomoč in boste lahko bolj sproščeno uživali ob izbiri najpomembnejše otroške opreme za otroka.

Kako izbrati otroški voziček?

Izbrati otroški voziček je zlasti za vse, ki boste prvič starši lahko zelo velik izziv. Na tržiču je danes na voljo resnično pestra izbira otroške opreme, nekateri starši primerjajo nakup otroškega vozička kar z nakupom avtomobila. Za vas smo pripravili kratek vodič za nakup otroškega vozička za vaš mali zakladek. Upamo, da vam bo v pomoč in boste lahko bolj sproščeno uživali ob izbiri najpomembnejše otroške opreme za otroka.

Najlepša praznična darilca Tukaj je prazničen december! S čim presenetiti male zakladke? Tudi vi iščete darilca, ki jih bo vaš malček lahko uporabljal dlje časa? Pripravili smo seznam prazničnih daril, pri tem pa nismo pozabili tudi na mamice.

Najlepša praznična darilca

Tukaj je prazničen december! S čim presenetiti male zakladke? Tudi vi iščete darilca, ki jih bo vaš malček lahko uporabljal dlje časa? Pripravili smo seznam prazničnih daril, pri tem pa nismo pozabili tudi na mamice.

Največkrat nagrajen Stokke Tripp Trapp Stokke Tripp Trapp spremlja generacije in navdušuje s kultnim dizajnom oblikovalca Petra Opsvika že vse od leta 1972. Ikoničen dizajn stolčka je bil razstavljen tudi v newyorškem Muzeju sodobne umetnosti (MoMA). Da je Stokke Tripp Trapp prvak med otroškimi stolčki, dokazuje tudi dejstvo, da je bilo vse do danes prodanih že več kot 11 milijonov stolčkov po vsem svetu.

Največkrat nagrajen Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp spremlja generacije in navdušuje s kultnim dizajnom oblikovalca Petra Opsvika že vse od leta 1972. Ikoničen dizajn stolčka je bil razstavljen tudi v newyorškem Muzeju sodobne umetnosti (MoMA). Da je Stokke Tripp Trapp prvak med otroškimi stolčki, dokazuje tudi dejstvo, da je bilo vse do danes prodanih že več kot 11 milijonov stolčkov po vsem svetu.

Aktivna igra na prostem Vedno več staršev pri nakupu igrač skrbno preveri kakovost materialov in ustrezne varnostne certifikate. Za nakup se še raje odločijo, če igrače otroku omogočajo razvoj različnih spretnosti.

Aktivna igra na prostem

Vedno več staršev pri nakupu igrač skrbno preveri kakovost materialov in ustrezne varnostne certifikate. Za nakup se še raje odločijo, če igrače otroku omogočajo razvoj različnih spretnosti.

Pripravljeni na najhladnejši del leta Tudi če prisegate na vroče poletje, vas bo nova kolekcija izbranih blagovnih znamk z modnimi dodatki za otroke popolnoma očarala in vam polepšala zimske mesece.

Pripravljeni na najhladnejši del leta

Tudi če prisegate na vroče poletje, vas bo nova kolekcija izbranih blagovnih znamk z modnimi dodatki za otroke popolnoma očarala in vam polepšala zimske mesece.

Priprave na prihod dojenčka Najslajše pričakovanje! V veselem pričakovanju mame skrbno planiramo in premišljeno izbiramo vse potrebno za prihod dojenčka. Pripravili smo seznam z opremo in dodatki, ki jih mamice ob obisku naše butične trgovine zelo pogosto izberejo in so vedno znova na samem vrhu seznama želja vseh bodočih staršev.

Priprave na prihod dojenčka

Najslajše pričakovanje! V veselem pričakovanju mame skrbno planiramo in premišljeno izbiramo vse potrebno za prihod dojenčka. Pripravili smo seznam z opremo in dodatki, ki jih mamice ob obisku naše butične trgovine zelo pogosto izberejo in so vedno znova na samem vrhu seznama želja vseh bodočih staršev.