Prvi avtosedež za vašega malega sopotnika! Pogovorno jo imenujemo tudi lupinica, ker njena zaobljena školjka v obliki jajca varno ščiti malčka od rojstva dalje. Je globoka, mehko oblazinjena in primerna za prve krajše poti z vašim novorojenčkom. Primerna je za otroke do dopolnjenega enega leta starosti oziroma do približno 13 kg otrokove telesne teže. Odvisno od modela, lahko male sopotnike v lupinicah varno prevažamo tudi dlje, ampak se pri tem orientiramo po telesni višini otroka. Lupinico VEDNO namestimo v nasprotni smeri vožnje, za varno namestitev pa lahko uporabimo kompatibilno Isofix bazo z oporno nogo ali varnostni pas vozila. Kadar jo namestite na sprednji sedež vozila, obvezno izklopite varnosti meh (airbag). Namestiti jo je mogoče tudi na otroški voziček, vendar pa pot v njej naj ne traja več kot 30 minut v kosu, potem malčku privoščite predah. Naj se popotovanje prične!

Inspiracije

Navdih za najlepše trenutke z malimi zakladi.
Spring a ding ding Svet postaja še lepši in dnevi še daljši. Čas je za pomladno razigranost in brezskrbno raziskovanje narave. Poganjalci, skiroji, otroške igračke za raziskovanje in igro v peskovniku. Otroški vozički marele, prenosne posteljice, nosilke, nova kolekcija oblačil in obutve.

Spring a ding ding

Svet postaja še lepši in dnevi še daljši. Čas je za pomladno razigranost in brezskrbno raziskovanje narave. Poganjalci, skiroji, otroške igračke za raziskovanje in igro v peskovniku. Otroški vozički marele, prenosne posteljice, nosilke, nova kolekcija oblačil in obutve.

Nakupuj preko kataloga

Najlepša praznična darila Presnetite vaše male zakladke s čudovitim darilcem. Naj veselja in sreče polni praznični trenutki trajajo in vam polepšajo prihajajoče zimske dni.

Najlepša praznična darila

Presnetite vaše male zakladke s čudovitim darilcem. Naj veselja in sreče polni praznični trenutki trajajo in vam polepšajo prihajajoče zimske dni.

Meri Meri pričara čarobno vzdušje za najlepše praznovanje  Pisan in razveseljiv svet Meri Meri ponuja najlepše izdelke za tematske zabave za otroke, rojstne dneve, piknike in zabave na prostem, otroške kostume, igračke in čudovite izdelke za ustvarjanje.

Meri Meri pričara čarobno vzdušje za najlepše praznovanje

Pisan in razveseljiv svet Meri Meri ponuja najlepše izdelke za tematske zabave za otroke, rojstne dneve, piknike in zabave na prostem, otroške kostume, igračke in čudovite izdelke za ustvarjanje.

Larin dnevnik: To zimo nam ne bo dolgčas Pri izbiri daril vedno sledim naslednjim kriterijem. Darilo naj bo kakovostno in uporabno. Tako je prazničen čas odličen čas za nakup daril, ki jih lahko z veseljem uporabljamo vse naslednje zimske dni.

Larin dnevnik: To zimo nam ne bo dolgčas

Pri izbiri daril vedno sledim naslednjim kriterijem. Darilo naj bo kakovostno in uporabno. Tako je prazničen čas odličen čas za nakup daril, ki jih lahko z veseljem uporabljamo vse naslednje zimske dni.

Aktivna igra na prostem Vedno več staršev pri nakupu igrač skrbno preveri kakovost materialov in ustrezne varnostne certifikate. Za nakup se še raje odločijo, če igrače otroku omogočajo razvoj različnih spretnosti.

Aktivna igra na prostem

Vedno več staršev pri nakupu igrač skrbno preveri kakovost materialov in ustrezne varnostne certifikate. Za nakup se še raje odločijo, če igrače otroku omogočajo razvoj različnih spretnosti.

Pripravljeni na najhladnejši del leta Tudi če prisegate na vroče poletje, vas bo nova kolekcija izbranih blagovnih znamk z modnimi dodatki za otroke popolnoma očarala in vam polepšala zimske mesece.

Pripravljeni na najhladnejši del leta

Tudi če prisegate na vroče poletje, vas bo nova kolekcija izbranih blagovnih znamk z modnimi dodatki za otroke popolnoma očarala in vam polepšala zimske mesece.

Priprave na prihod dojenčka Najslajše pričakovanje! V veselem pričakovanju mame skrbno planiramo in premišljeno izbiramo vse potrebno za prihod dojenčka. Pripravili smo seznam z opremo in dodatki, ki jih mamice ob obisku naše butične trgovine zelo pogosto izberejo in so vedno znova na samem vrhu seznama želja vseh bodočih staršev.

Priprave na prihod dojenčka

Najslajše pričakovanje! V veselem pričakovanju mame skrbno planiramo in premišljeno izbiramo vse potrebno za prihod dojenčka. Pripravili smo seznam z opremo in dodatki, ki jih mamice ob obisku naše butične trgovine zelo pogosto izberejo in so vedno znova na samem vrhu seznama želja vseh bodočih staršev.

Lilijin svet Lilijin svet je poln domišljije, ustvarjalne energije in očarljivih kotičkov, ki pobožajo dušo in navdušijo. Lilijin svet so njeni fantje, premišljeno dovršeni kotički in Mali zakladi.

Lilijin svet

Lilijin svet je poln domišljije, ustvarjalne energije in očarljivih kotičkov, ki pobožajo dušo in navdušijo. Lilijin svet so njeni fantje, premišljeno dovršeni kotički in Mali zakladi.

Nakupuj preko kataloga

Stokke Tripp Trapp Kultni stolček Stokke Tripp Trapp spremlja generacije. Otroški stolček za novorojenčke, dojenčke, malčke, otroke in odrasle. Prvi stolček za hranjenje, za ustvarjanje in učenje je popoln dodatek za otroško sobo, pisalno mizo ali družinsko omizje.

Stokke Tripp Trapp

Kultni stolček Stokke Tripp Trapp spremlja generacije. Otroški stolček za novorojenčke, dojenčke, malčke, otroke in odrasle. Prvi stolček za hranjenje, za ustvarjanje in učenje je popoln dodatek za otroško sobo, pisalno mizo ali družinsko omizje.

Nakupuj preko kataloga
Birdie dogodivščine Izjemno funkcionalen otroški skiro Birdie navdušuje s trendi slogom in najlepšimi sofisticiranimi barvami. Birdie poskrbi za popolno zabavo in urjenje motoričnih spretnosti v vseh letnih časih, kar je še posebej pomembno za razvoj naših malčkov.

Birdie dogodivščine

Izjemno funkcionalen otroški skiro Birdie navdušuje s trendi slogom in najlepšimi sofisticiranimi barvami. Birdie poskrbi za popolno zabavo in urjenje motoričnih spretnosti v vseh letnih časih, kar je še posebej pomembno za razvoj naših malčkov.

Nakupuj preko kataloga