3Sprouts®

3Sprouts® Vrečka za malico in prigrizke Medvedek

Prikupna vrečka za malico 3Sprouts® za shranjevanje zdravih prigrizkov ali sendviča omogoča enostavno shranjevanje različnih živil za malčka. Neprodušno zapiranje omogoča, da hrana v vrečki ostane sveža še dolgo časa po zaprtju. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
Akcijska cena €3,45 Redna cena €6,90
(-50%)
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €3,45
Akcijska cena €3,45 Redna cena €6,90
(-50%)
Barva:
3Sprouts® Vrečka za malico in prigrizke Medvedek
   
-50%

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Otroški dodatki 3Sprouts® bodo v vsak kotiček vašega doma prinesli veselje in smeh in ga napolnili z dobro voljo. Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke 3Sprouts®, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje s prikupnimi dodatki za dom in prosti čas za otroke. Vrečka za malico z motivom malčkove najljubše živali je vsestranski dodatek za vsakodnevna potepanja in daljša družinska potovanja. Vrečka za prigrizke priročne velikosti je ravno pravšnja za shranjevanje v otroškem nahrbtniku ali mamini previjalni torbi.

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Vedno in povsod: zdrav obrok za otroke

Vrečka za malico 3Sprouts® je primerna za shranjevanje malčkovega sendviča, malice in zdravih prigrizkov; sadja, zelenjave, oreščkov in peciva. Vrečka za malico s posebnim tesnilom za zapiranje ohranja vsebino vrečke svežo še dolgo časa po zaprtju. Prikupna in vsestranska 3Sprouts® vrečka je prijazna do okolja, saj je primerna za večkratno uporabo in pomivanje v pomivalnem stroju. Vrečka za malico na poti je nepogrešljiv dodatek za dojenčke, malčke in njihove družine vse od časa uvajanja goste hrane naprej. 

Vedno in povsod: zdrav obrok za otroke

Malčkov prigrizek na poti

Aktivni dojenčki in malčki med večjimi obroki hitro postanejo lačni. Vrečka za malčkove prigrizke priljubljene blagovne znamke 3Sprouts® bo poskrbela, da bo lahko vaš mali zakladek užival v zdravih prigrizkih, tudi ko ste na potovanju z avtomobilom, letalom, vlakom ali avtobusom. Vrečko lahko operete v pomivalnem stroju in jo ponovno uporabite. 3Sprouts® sedaj predstavlja tudi kolekcijo otroških stekleničk s slamico in škatlic za malico in prigrizke. Vsi izdelki so na voljo v prikupnih motivih različnih živalic. Komplet izdelkov enakega motiva je prelepo darilo za dojenčka in malčka za vsako priložnost.

Malčkov prigrizek na poti

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; košare za shranjevanje igrač, škatle za shranjevanje igrač, zabojnike za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroška knjižna stojala, otroške organizatorje za avtomobilske sedeže, stenske organizatorje, škatlice za malico, stekleničke s slamico, organizatorje za pleničke in koške za pleničke in nego dojenčka.

Nalezljiva smeh in sreča
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Vrečka za malico za sadje, oreščke, pecivo in druge prigrizke za malčka
 • Vrečka za malčkove prigrizke na poti
 • Nepogrešljiv dodatek na družinskih izletih in potovanjih

Dimenzije:

 • Dolžina x širina: 19,05 x 18,415 cm

Vrečka za malico:

 • Komplet 2 vrečk za malico
 • Praktična in priročnih dimenzij za shranjevanje v otroškem nahrbtniku
 • Trpežna in vodoodporna
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Neprodušno zapiranje, ki zagotavlja da hrana v vrečki ostane sveža
 • Za večkratno uporabo
 • Material: PET, poliamid, polietilen
 • Brez BPA-ja, brez PVC-ja
 • Izdelek ne vsebuje ftalatov 
 • Enostavno čiščenje: pomivanje v pomivalnem stroju
 • Super dodatek za družinska potovanja in izlete
 • Praktično darilo za rojstni dan otroka
Tehnične specifikacije
SKU ISWBEA
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0812895000702
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!