GRAND OPENING

Grand opening otroške trgovine MALI ZAKLADI

Spodnja etaža Emporiuma, BTC Ljubljana

Na kar 1000 m² je predstavljena najboljša otroška oprema na svetu; otroški vozički, avtosedeži, otroško pohištvo, nosilke, gugalniki, sedeži za kolo, kolesa, poganjalci, bogat izbor otroških igrač, garderobe in modnih dodatkov za mame in otroke ter drugi priljubljeni izdelki priznanih blagovnih znamk.

Nove blagovne znamke, novi in razširjeni kotički z bogato ponudbo najbolj priljubljenih blagovnih znamk in toliko lepih izdelkov, ki bodo še popestrili in kakor z bleščicami posuli sladko pričakovanje male kepice in vseh skupnih trenutkov z malimi zakladki.

Sodoben čas je zelo aktiven in poln sprememb in zavedamo se, da posamezniki in družine uspešno premagujete svoje vsakodnevne izzive na način, da ste zvesti svojemu življenjskemu slogu. V našem prodajnem repertoarju ponujamo vse potrebno za raznovrstne življenjske sloge družin in za tisti poseben čas, ko se družini pridruži novi član. V novi trgovini vam širše predstavljamo vso nepogrešljivo opremo in must-have dodatke za čas prihoda dojenčka. Velika ponudba vrhunskih otroških avtosedežev in visoko kakovostnih otroških vozičkov ter dodatna oprema in dodatki je zdaj zbrana na enem mestu in kraljuje v novem sodobnem prodajnem prostoru, kjer bo vaša izkušnja lahko še boljša.

KLIK do galerije »