NUNA BRUNCH

Nuna Pipa Urbn Launch

Nuna je ponovno navdušila Utrinki z dogodka Nuna Brunch: Nuna Pipa Urbn Launch. Čudovit ambinet, p

Nuna je ponovno navdušila

Utrinki z dogodka Nuna Brunch: Nuna Pipa Urbn Launch. Čudovit ambinet, prijetno druženje, okusna pogostitev in druga presenečenja ter zvezda dogajanja prvi otroški avtosedež za novorojenčke in dojenčke na svetu z integriranimi Isofix konektorji. Inovacija na področju otroške opreme je osupnila vse navzoče. Otroška oprema Nuna je ponovno navdušila!

Vožnja z otroki na najsodobnejši način z lupinico Pipa Urbn Pipa Urbn je edini otroški avtosede

Vožnja z otroki na najsodobnejši način z lupinico Pipa Urbn

Pipa Urbn je edini otroški avtosedež za dojenčke, ki omogoča uporabo brez Isofix baze, saj ima integrirane Isofix konektorje, s pomočjo katerih je omogočena montaža avtosedeža v nekaj sekundah. Ultra lahka lupinica s težo samo 3,3 kg navdušuje tudi z mehanizmom, ki omogoča hitro in enostavno demontažo – odstranitev lupinice z Isofix sistema z eno roko.

Prelomnica na področju inovacij otroške opreme Otroški avtosedež za novorojenčke in dojenčke N

Prelomnica na področju inovacij otroške opreme

Otroški avtosedež za novorojenčke in dojenčke Nuna Pipa Urbn močno olajša razgibano in živahno življenje na poti z dojnečkom. Prelomnica na področju inovacij otroške opreme: lupinica z integriranimi Isofix konektorji omogoča enostavno montažo v nekaj sekundah. Vaša naslednja pustolovščina je le en klik stran!

Starši vpeti v mestno življenje Starši, ki ste vpeti v mestno življenje in radi potujete, tole j

Starši vpeti v mestno življenje

Starši, ki ste vpeti v mestno življenje in radi potujete, tole je rešitev za vas! Predstavljamo vam nov avtosedež za dojenčke: lupinico Pipa Urbn z integriranimi Isofix konektorji, ki omogoča hitro in enostavno montažo v samo nekaj sekundah! Preprost način demonataže lupinice iz vozila ali z vozička z eno roko. Premišljeno zasnovana lupinica, ustvarjena z vizijo, da vam prihrani čas in vam pomaga sproščeno krmariti skozi življenje.

Nuna Pipa Urbn navdušila slovensko občinstvo

Inovativna blagovna znamka Nuna predstavlja nikoli prej videno: avtosedež za novorojenčke in dojenčke, ki ga lahko montirate na Isofix sistem v avtomobilu brez Isofix baze. Izkušene mamice in mamice v veselem pričakovanju so na Nuna Brunch dogodku z velikim navdušenjem pozdravile Nunino novost. Vsi prisotni so se strinjali, da je svet otroške opreme danes resnično poln presenečenj in da tovrstne inovacije dejansko vplivajo na kakovost našega življenja in sodobnim staršem pomagajo in marsikaj olajšajo.

 

KLIK do galerije »