MALI ZAKLADI PROMENADA

Več kot 120 mamic na drugi Mali zakladi Promenadi Po premierni Mali zakaldi Promenadi 2022 je letos

Več kot 120 mamic na drugi Mali zakladi Promenadi

Po premierni Mali zakaldi Promenadi 2022 je letos sledila druga Mali zakladi promenada, na kateri se nas je več kot 120 mamic sprehodilo skozi sončen ljubljanski Tivoli. V torek, 30. 5. 2023 smo se sprehodile skozi mestni park in nadaljevale z druženjem v prijetnem ambientu bistroja in kavarne Švicarija. Goodie bagi, nagradna igra, kavica in slastni prigrizki, predvsem pa nepozabno in veselja polno vzdušje, ki so ga pričarale mamice in malizakladki.

Koliko nasmejanih obrazov Mali zakladi promenada je edinstven dogodek, na katerem Mali zakladi mamic

Koliko nasmejanih obrazov

Mali zakladi promenada je edinstven dogodek, na katerem Mali zakladi mamice razvajamo in jim skušamo pričarati nepozaben dan. Marsikatera mamaica med svojimi vrstnicami nima prijateljice, s katero bi se lahko odpravila na skupen sprehod z vozičkom. Mali zakladi promenada je priložnost, da se mamice z vseh koncev Slovenije lahko družijo, si delijo izkušnje in zgodbe materinstva. Vsako leto se nam po skupnem vozičkanju oglasijo mamice, ki povedo, da so na našem dogodku spletle prijateljstva, ki še vedno trajajo.

Dan poln presenečenj Skupni sprehod, iskreni in veselja polni pogovori ob okusni pogostitvi v kavar

Dan poln presenečenj

Skupni sprehod, iskreni in veselja polni pogovori ob okusni pogostitvi v kavarni Švicarija in rajanje malih zakladkov med milnimi mehurčki ob prijetni glasbi. Dan poln nepozabnih trenutkov smo mamicam še dodatno polepšali z vrečkami presenečenj in veliko nagradno igro, na kateri smo skupno podarili več kot 10 izjemnih nagrad in glavno nagrado: otroški voziček Nuna TRVL. Velik hvala vsem našim čudovitim partnerjem: Nuna Slovenija, Terme Olimia, Bonjour Merci, Naïf, Malinca, Little Otja, The Base Label, Lepa Cosemtics, Milki Mami, Pedosana, Sanofarm, Violeta, Tosama – To to, Kit&Kin Slovenija, Ergobaby Slovenija, Carriwell, Pharmagea – Rilastil, Dr. Gorkič, Argeta, Barcaffe, Flora zelišča, Squitos, Infrasilm Domžale, Liewood, 3Sprouts in Aniya Dežman ter Jasmina Jewell (Opolnomočena mama).

Nepozabno druženje in priložnost za sklepanje novih prijateljstev Želja po druženju, spoznavanju

Nepozabno druženje in priložnost za sklepanje novih prijateljstev

Želja po druženju, spoznavanju novih obrazov in posebnem doživetju je mamice z vseh koncev Slovenije pripeljala v sam center Ljubljane, kjer so se skupaj z našo ekipo in drugimi mamicami, otroki in slovenskimi vplivnicami sprehodile skozi sončen mestni park Tivoli in se kasneje družile v kavarni Švicarija. Prostor za druženje v objemu narave je vsaki od mamic omogočil priložnost za sklepanje novih prijateljstev. Med drugim so se Mali zakladi promenade udeležile tudi Dora Markun, Katka in Katja Bogataj, Lara Nastran, Alja Perne, Sanja Grohar, Sandra Marinovič ter druge priljubljene vplinice.

KLIK do galerije »