3Sprouts®

3Sprouts® Zabojnik za shranjevanje igrač Krokodil

3Sprouts® zabojnik za shranjevanje igrač je čudovit in nadvse uporaben dodatek za otroško sobico. V zabojnik priljubljene blagovne znamke 3Sprouts® lahko shranite tudi knjige, šolske potrebščine, otroške obleke in druge dodatke. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
Redna cena 36,90 € Akcijska cena 31,37 € (-15%)
   
-15%

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Otroški dodatki 3Sprouts® bodo v vsak kotiček vašega doma prinesli veselje in smeh in ga napolnili z dobro voljo. Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje z dodatki za otroke, ki čudovito dopolnjujejo vsako otroško sobico in malčkov igralni kotiček. Zabojnik za igrače je prelepo darilo za otroka v vsakem starostnem obdobju. Otroci obožujejo 3Sprouts®, saj si lahko sami izberejo poljuben motiv: svojo najljubšo živalico, ki bo krasila njihov najljubši dodatek v sobici.

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Pospravljanje je lahko zabavno

Res je! Pospravljanje je lahko zabavno in tudi povsem enostavno opravilo, ki malim zakladkom in staršem ne bo vzelo veliko časa. V prostoren zabojnik lahko v le nekaj trenutkih pospravite različne otroške igrače, ki ostanejo pokrite s pokrovom vedno zbrane na enem mestu. Zaradi pokrova se igrače, knjige in drugi otroški dodatki ne prašijo. V zabojniku za malčkove igračke bodo pospravljeni vsi avtomobilčki, punčke, lego kocke, plišaste igračke in drugi dodatki za igro. V zabojniku 3Sprouts® lahko shranite tudi malčkove dodatke za prosti čas in sezonska otroška oblačila.

Pospravljanje je lahko zabavno

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Zabojnik za igračke praktičnih dimenzij se lahko v času, ko ni v uporabi enostavno zloži. Stranice otroškega zabojnika so ojačane s kartonom, zato zabojnik samostojno stoji, tudi ko je prazen. Trpežne stranice omogočajo, da lahko zabojnik napolnite do samega vrha z malčkovimi lesenimi igračkami, lego kockami, plišastimi igračkami, knjigicami in pobarvankami. Zabojniki za igračke 3Sprouts® so tako prikupne in priročne, da navdušujejo tudi mamice in očke. Nemalokrat so postavljeni v osrednji dnevni prostor, kjer si malček ustvari svoj dnevni igralni kotiček. Tako vsak dan razveseljujejo družinice po vsem svetu.

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; košare za shranjevanje igrač, škatle za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroška knjižna stojala, otroške organizatorje za avtomobilske sedeže, stenske organizatorje, škatlice za malico, vrečke za malico, organizatorje za pleničke in koške za pleničke in nego dojenčka. 

Nalezljiva smeh in sreča
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Zabojnik za shranjevanje igrač, otroških knjig, šolskih potrebščin, otroških oblek in drugih dodatkov
 • Prikupen dodatek za otroško sobico
 • Praktičen dodatek za malčkov igralni kotiček

Dimenzije:

 • Višina x širina x globina: 38,1 x 60,96 x 36,83 cm

Zabojnik za shranjevanje igrač:

 • Praktičen in trpežen
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Prostoren, s pokrvom, ki vsebino ščiti pred prahom
 • Material: 100% poliester, barvna aplikacija iz poliesterskega filca, karton
 • S kartonom ojačane stranice omogočajo, da zabojnik samostojno stoji, tudi ko je prazen
 • Čudovit dodatek za otroško sobico ali igralni kotiček
 • Prelepo darilo za malčkov rojstni dan
 • Zlaganje zabojnika, ko ta ni v uporabi
Tehnične specifikacije
SKU ITCCRO
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0748252080837
Model 3Sprouts Zabojnik za shranjevanje igrač
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!