3Sprouts®

3Sprouts® Škatla za shranjevanje igrač Samorog

3Sprouts® škatla za shranjevanje igračk je čudovit in nadvse uporaben dodatek za otroško sobico. V škatlo priljubljene blagovne znamke 3Sprouts® lahko shranite tudi druge malčkove potrebščine; pleničke, otroške obleke, knjige in druge dodatke. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini BTC Diamant
Redna cena 22,90 € Akcijska cena 19,47 € (-15%)
   
-15%

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Otroški dodatki 3Sprouts® bodo v vsak kotiček vašega doma prinesli veselje in smeh in ga napolnili z dobro voljo. Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje z dodatki za otroke, ki čudovito dopolnjujejo vsako otroško sobico in malčkov igralni kotiček. Škatla za igrače je prelepo darilo za otroka v vsakem starostnem obdobju. Otroci obožujejo 3Sprouts®, saj si lahko sami izberejo poljuben motiv: svojo najljubšo živalico, ki bo krasila njihov najljubši dodatek v sobici.

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Pospravljanje je lahko zabavno

Res je! Pospravljanje je lahko zabavno in tudi povsem enostavno opravilo, ki malim zakladkom in staršem ne bo vzelo veliko časa. V priročno škatlo lahko v le nekaj trenutkih pospravite različne otroške igrače, ki ostanejo v odprti škatli otrokom hitro dostopne za čas, ko se želijo ponovno igrati. Zaradi prikladnih dimenzij škatle ustrezajo večini dimenzij kvadratnih regalov na tržišču. V škatli za malčkove igračke bodo pospravljeni vsi avtomobilčki, punčke, lego kocke, plišaste igračke in drugi dodatki za igro. V škatli 3Sprouts® lahko shranite tudi dojenčkove dodatke za nego in prosti čas, pleničke in tetra pleničke ter sezonska otroška oblačila in dodatke.

Pospravljanje je lahko zabavno

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Škatla za igračke praktičnih dimenzij se lahko v času, ko ni v uporabi enostavno zloži. Stranice škatle za igračke so ojačane s kartonom, zato škatla samostojno stoji, tudi ko je prazna. Trpežne stranice omogočajo, da lahko škatlo napolnite do samega vrha z malčkovimi lesenimi igračkami, lego kockami, plišastimi igračkami, knjigicami in pobarvankami. Škatle za igračke 3Sprouts® so tako prikupne in priročne, da navdušujejo tudi mamice in očke. Nemalokrat so postavljene v osrednji dnevni prostor, kjer si malček ustvari svoj dnevni igralni kotiček. Tako vsak dan razveseljujejo družinice po vsem svetu.

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; košare za shranjevanje igrač, zabojnike za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroška knjižna stojala, otroške organizatorje za avtomobilske sedeže, stenske organizatorje, škatlice za malico, vrečke za malico, organizatorje za pleničke in koške za pleničke in nego dojenčka.

Nalezljiva smeh in sreča
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Škatla za shranjevanje igrač, otroških knjig, pleničk, dodatkov za nego dojenčka, otroških oblek in drugih dodatkov
 • Prikupen dodatek za otroško sobico
 • Praktičen dodatek za malčkov igralni kotiček

Dimenzije:

 • Višina x širina x globina: 33,02 x 33,02 x 33,02 cm

Škatla za shranjevanje igrač:

 • Praktična in hitro dostopna
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Prostorna in trpežna
 • Material: 100% poliester, barvna aplikacija iz poliesterskega filca, karton
 • S kartonom ojačane stranice omogočajo, da škatla samostojno stoji, tudi ko je prazna
 • Čudovit dodatek za otroško sobico ali igralni kotiček
 • Prelepo darilo za malčkov rojstni dan
 • Zlaganje škatle, ko ta ni v uporabi
 • Ustrezajo večini dimenzij kvadratnih regalov na tržišču
Navodila za vzdrževanje
 • Čiščenje le na mestu madeža
Tehnične specifikacije
SKU IBXUNI
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0713757673914
Model 3Sprouts Škatla za shranjevanje igrač
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!